2777
2789
عنوان

حس ششمی واقعی

442 بازدید | 103 پست

بیاااا علی وسمیرا طلاق میگیرن یااشتی

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتی

خداکنننههههه اشتی کننن ازما بکننن

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰

طلاق...

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
اشتی

خودم چی محمد باهام اشتی میکنه؟ کی

اشتی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
طلاق...

ننننننن🥴🥴

نه

هفته اینده میرم؟ چه روزی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته