2777
2789

واقعا چرا مادرمو دیدم همیشه میکفتم بیشتر غذا بپز خودتم بخوری الان که خودم افتادم تو زندگی از اونم بدترم واقعا چرا هرکیو نگاه میکنی اینجوره مگه ما چیمون کمتره هر چی درست کنیم خورده میشه تهش مال ماست 

من همیشه بیشترین ته دیگو خودم برمیدارم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه بیشترین ته دیگو خودم برمیدارم 😁

ته دیگ جهنم 

برنج که میپزم همیشه اون خوشگلای بالاییشو خودم با دستای خودم میدم شوهرم یا مرغ درست میکنم اون برشته خوشرنگ ها مال اونه واقعا چرا هممون اینجوریم

ما اینجوری نیستیم. خودمم اندازه شوهر و بچم میخورم 

ولی قبول داری مثلا بچت سینه بخوره خودتم سینه مرغو دوست داشته باشی ولی چون اون دوست داره بدی اون بخوره خودت رون بخوری

یه عادت رفتاریه که از مادرهامون الگو برداری کردیم بدون اینکه خودمون متوجه بشیم. 

منم اینجوری بودم ولی دیگه اینجوری نیستم. هر چی بذارم سه قسمت مساوی. تازه فهمیدم از وقتی اینجوری میکنم شوهرمم بیشتر هوامو داره. همیشه هوایش به غذا یا میوه هست که من خوبشو بخورم. 

بحث خوردن نیست. اما تو هر چیزی ادم ارزش قایل بشه برا خودش ناخودآگاه دیگران و اطرافیان هم ارزش قائل میشن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

نمیدونم شاید چون این کار وظیفه ی ما شناخته شده وقتی غذا کم میاد ما از خودمون می‌زنیم چون وظیفه مونو درست انجام ندادیم 

البته ک من هیچوقت این موضوع برام پیش نیومده همیشه یهو یکسان داشتیم برای پسرم قسمت های ک دوست داره رو میریزم خودم و همسرم عین هم 

اگه قضیه ای پیش بیاد غذا کم باشه کن ترجیح میدم همسرم بخوره خودم نون پنیر ک عاشقشم بخورم ک همسرم نمیزارع اون غذای کم هم نصف می‌کنه 

همون‌طور ک مردا اول برا ژنو بچه شون خرج میکنم بعد اگه پولی موند برا خودشون 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من برعکس از همون آشپزخونه قسمت خوبش رو واسه خودم میکشم😐😂

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

ته دیگ جهنم  برنج که میپزم همیشه اون خوشگلای بالاییشو خودم با دستای خودم میدم شوهرم یا مرغ درس ...

چون ایرانی ها همیشه دنبال تایید دیگران هستن حتی تو این مورد 

میخواین شوهرتون بگه به به چه کدبانوی دارم چقدر عالیه دست‌پختت حاظری همه جاهای بدش بخوری خوبش بدی اون و مهمونات ک فقط تاییدت کننن

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
ولی قبول داری مثلا بچت سینه بخوره خودتم سینه مرغو دوست داشته باشی ولی چون اون دوست داره بدی اون بخور ...

بله درسته. سر چیزای کوچیک فداکاری میکنم ولی در کل زن فداکار و از خود گذشته ای نیستم 😁