2777
2789
عنوان

چرا همیشه ما زنها اشپزی میکنیم بدترین چیزش مال خودمونخ

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 21 پست
ولی قبول داری مثلا بچت سینه بخوره خودتم سینه مرغو دوست داشته باشی ولی چون اون دوست داره بدی اون بخور ...

من همینم اول چیزی رو ک پسرم دوست داشته باشه میدم ب اون و از این کار لذت بیشتری میبرم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ته دیگ جهنم  برنج که میپزم همیشه اون خوشگلای بالاییشو خودم با دستای خودم میدم شوهرم یا مرغ درس ...

آخه برای ما ته دیگ بهترین قسمتشه😁 من خودم گوشت و مرغ غذارو خیلیییی دوس ندارم، ولی بدون ته دیگ اصلا نمیتونم برنج بخورم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مامانا دلشون فکره ک بچش خوب بخوره

ولی خودشو ک نباید فراموش کنه،،، لطفا هوای خودتو هم داشته باش عزیزم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ولی قبول داری مثلا بچت سینه بخوره خودتم سینه مرغو دوست داشته باشی ولی چون اون دوست داره بدی اون بخور ...

درسته، بچه فرق میکنه، من چیزی که دخترم دوس داره رو نمیتونم بهش ندم و خودم بخورم ☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آخه برای ما ته دیگ بهترین قسمتشه😁 من خودم گوشت و مرغ غذارو خیلیییی دوس ندارم، ولی بدون ته دیگ اصلا ...

واقعا سخته من امروز دیدم چه چیزاییو برا خودم برداشتم خجالت کشیدم از خودم 

واقعا سخته من امروز دیدم چه چیزاییو برا خودم برداشتم خجالت کشیدم از خودم 

از این به بعد اینکارو نکن و کنار خونواده هوای خودتم داااشته بااااش