ته دیگ جهنم برنج که میپزم همیشه اون خوشگلای بالاییشو خودم با دستای خودم میدم شوهرم یا مرغ درس ...
آخه برای ما ته دیگ بهترین قسمتشه😁 من خودم گوشت و مرغ غذارو خیلیییی دوس ندارم، ولی بدون ته دیگ اصلا نمیتونم برنج بخورم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ولی قبول داری مثلا بچت سینه بخوره خودتم سینه مرغو دوست داشته باشی ولی چون اون دوست داره بدی اون بخور ...
درسته، بچه فرق میکنه، من چیزی که دخترم دوس داره رو نمیتونم بهش ندم و خودم بخورم ☹️
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
واقعا سخته من امروز دیدم چه چیزاییو برا خودم برداشتم خجالت کشیدم از خودم
از این به بعد اینکارو نکن و کنار خونواده هوای خودتم داااشته بااااش