2777
2789
پدر دوستم یکی از ثروتمند های ایران هست.آنقدر آدم های مومن و اافتاده ای هستند8خیلی ظاهر رندگیشون رو س ...

دختر خوب نمیخوان برای پسرشون؟  

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر دوستم یکی از ثروتمند های ایران هست.آنقدر آدم های مومن و اافتاده ای هستند8خیلی ظاهر رندگیشون رو س ...

چه جالب

والا من ۱کم به یکی کمک میکنم

خدا همون شب دو برابر بهم میده😢چه برسه بخوام کلللی کمک کنم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من دیگه درخواست دوستی ها رو حالا حالاها قبول نمیکنم و سخت قبول میکنم.113 نفر در لیست دوستام هستن که ...

😓 تقصیر این عکس پروفایلتونه،گویا! و البته یه مقداریم،امضاتون😊

چقدر سرتون شلوغه ها

میگم حالا چرا تو شماره حساب میدی🤔

خب یه بار هم من از اون کاربر رو نِرو ها باشم که همه ش می گن: ثابت کن! ثابت کن!  

همیشه شعبون یه بار هم شاعرک! والا!

بعدش هم اول من گفتم!   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

من ولي اگه پولدار بودم واقعا سادگي پيشه نميكردم 

همه رو زخمي ميكردم 🤣🤣🤣

بهترين هارو ميخريدم و بهترين خرج هارو ميكردم و واقعا از پولم لذت ميبردم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
از اون اتفاق😂😂😂😂😂😂

والا چی بگم پس؟

تو سایت زنونه هم نمیشه راحت حرف بزنیم🙈🙈🙈🙈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
?what the faz

دقیقا منم سواله برام..که ایشون چرااینقدر عجیبه..یعنی چی یه مرد اینطور پایبند به این سایته؟....

و چطور حرف از اراده میزنه که درامدش به صد میرسه درحالیکه یه سره تو نینیسایته.

و اینکه دغدغه ی زندگیش اینه که درامدش که به صد رسید تاپیک بزنه بگه🤔😐

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
من ولي اگه پولدار بودم واقعا سادگي پيشه نميكردم  همه رو زخمي ميكردم 🤣🤣🤣 بهترين هارو ميخريد ...

ههمون..پس برای همین پولدار نشدی😂

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
دقیقا منم سواله برام..که ایشون چرااینقدر عجیبه..یعنی چی یه مرد اینطور پایبند به این سایته؟.... و چط ...

سنش کمه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من ولي اگه پولدار بودم واقعا سادگي پيشه نميكردم  همه رو زخمي ميكردم 🤣🤣🤣 بهترين هارو ميخريد ...

😂😂😂عاشق صداقتتم

منم😂😂

منم ببر بلال بخورم خدا خيرت بده😂😂😂😂

هاااااااای

بس که وضعت خوبه،روت نمیشه بری یه بلال بخوری،میترسی بهت بخندن؟حالا که اینطوره، 

نُچ     خبری از بلال نیست

حسودم خودتی😆

خب اون ها معلومه چشم و دلشون سیره و تازه به دوران رسیده نیستن. اینایی که دنیای ریخت و پاش رو می کنن و خودشون رو با خرید چیزایی که اصلا نیاز ندارن خفه می کنن بیچاره ها ندید بدیدند.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.