2777
2789
کوکی امضات ناراحتم میکنه همش    

عزيزززز دلم 💔💔💔💔

اميدوارم شاد باشي هميشه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
می دونی تو قاموس عربی ناعل و ناعله یعنی (کفش دار) 

نمیدونستم،اسم یه زن عرب بود تو حرم امام ،یکی داشت صداش میزد 

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه درخواست دوستی ها رو حالا حالاها قبول نمیکنم و سخت قبول میکنم.113 نفر در لیست دوستام هستن که ...

113 به تعداد یاران امام زمان...

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چه ثروتی بالاتر از تن سالم؟ البته کسی که تنش سالمه اینو نمیفهمه فقط اونی که مریضی داره میتونه این ...

دقیقا یه بیمار سرطانی داریم هر وقت میرم ملاقاتش هزار. بار خدا رو شکر. میکنم بابت سلامتی خودمون و بچم

عزيزززز دلم 💔💔💔💔 اميدوارم شاد باشي هميشه

قربونت برم الهی 

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

منظورم 313 بود

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه ديگه دوستم خودت لاكچري باش  با هم بريم خريد اما خودت بخر بري خودت  درك نميكنم چرا مرد ...

😔😔😔😞خب اگه میخواستم از پول خودم خرج کنم با شما قرار نمیذاشتم که

خودم چِمه؟تنها میرم اصلا ..چه کاریه،خریدای شما رو ببینم حرص بخورم،میرم بیرون یه بلالی میخورم

پدر دوستم یکی از ثروتمند های ایران هست.آنقدر آدم های مومن و اافتاده ای هستند8خیلی ظاهر رندگیشون رو ساده نگه میدارن و ادم های نیازمند زیادی رو دارنبه طور کامل ساپورت مالی میکنن. خودش بهم میگه هرچی بیشتر کمک میکنیم خدا صدبرابرش رو بهمون پس میده.بیشتر سفرهاشون کربلا و مشهد هست.اصلا هیچ چیز دنیوی براشون جذابیت نداره. 

ببخشید آگه خیلی بی ربط بود به موضوع تاپیک

خدا به آدم عقل بده بهترین ثروته

مارک زاکربرگ (موسس فیس بوک) حدودا 30 سالشه میلیاردره و تو یه خونه ساده زندگی میکنه از هاروارد فارغ‌التحصیل شده، 15 تا تی شرت طوسی ساده داره و معتقده راحتی مهم ترین چیزه و وقتشو برای ست کردن لباس هدر نمیده، همراه همسرش بنیاد خیریه تاسیس کرده و سهام فیس بوک رو براش هزینه کرده.

بیل گیتس سهام مایکروسافت رو واگذار کرده و تمام وقت مشغول بنیاد خیریه شه

استیو جابز صاحب یکی از بزرگترین بنیادهای خیریه س

اینا کل عمرشون مشغول تلاش برای بشریت بودن و هم دنیا دارن هم آخرت! ثروت یعنی این..

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
من دیگه درخواست دوستی ها رو حالا حالاها قبول نمیکنم و سخت قبول میکنم.113 نفر در لیست دوستام هستن که ...

?what the faz

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
😔😔😔😞خب اگه میخواستم از پول خودم خرج کنم با شما قرار نمیذاشتم که خودم چِمه؟تنها میرم اصلا ..چه ک ...

منم ببر بلال بخورم خدا خيرت بده😂😂😂😂

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
گلم تازه ۶ روز گذشته از اون اتفاق

از اون اتفاق😂😂😂😂😂😂

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️