2777
2789
پولدار بودن فقط یکی از موارد خوشبختیه.. فقط با پولدار بودن نمیشه خوشبخت بود🖐️مثلا شوهر پولداری که ...

ای! تف بهش! حالم بهم خورد!!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
متن من: ای دوست عزیزم که همیشه آرزو داشتی داشته هایت را با من قسمت کنی، خوشحالم که به آرزویت رسیده ا ...

روز نیکو کاریه؟  

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بری بری! بری بیای نه پولدار جان!!!  بربری burberry! 😂😂

😂😂😂😂😂

خودشو ناراحت نكنه تلفظش همونه كه شما ميگي 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

من خیلی خیلی ثروتمندم...

چه ثروتی بهتر از داشتن همچین همسر ماهی❤️ 

چه ثروتی بهتر از سلامتی و...

خدایا شکرت..من نمیخوام پولدار باشم..دستمون به دهنمون برسه کافیه..فقط ثروت هامُ برام نگهدار❤️

شمام ثروتمند باشید❤️

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
برا دوستت مگه تا چه سقفی خرج میکنی بگو ببینم چی میخوام😁😘😘

نه ديگه دوستم خودت لاكچري باش 

با هم بريم خريد اما خودت بخر بري خودت 

درك نميكنم چرا مردم آدم پولدار ميبينن چتر ميشن  

اصلا كلافه شديم از اين اخلاق🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نه ديگه دوستم خودت لاكچري باش  با هم بريم خريد اما خودت بخر بري خودت  درك نميكنم چرا مرد ...

کوکی امضات ناراحتم میکنه همش  

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
سفرای خارجی بهترین هتلهای چند ستاره,خرید لباسهای برند و لوازم انتیک و جواهرات و سنگهای قیمتی,رستوران ...

آدم تا وقتی فقیره میگه کاش پول داشتم تا فلان کارو میکردم،وقتی پول میاد دستش یا خسیس میشه،یا به نوعی گند میزنه به پوله،حالا به جز خیرین که درست مصرف میکنن و به جا  

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

چه ثروتی بالاتر از تن سالم؟

البته کسی که تنش سالمه اینو نمیفهمه گاهی

فقط اونی که مریضی داره میتونه این حرف و درک کنه

خدایا شکرت🙏🙏

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
والا تو معین سرچ کردم چیزی نیومد،از یه جا دیدم همچین اسمیو،چون فک و فامیل ودوست دارم اینجا اینو انتخ ...

می دونی تو قاموس عربی ناعل و ناعله یعنی (کفش دار) 

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

یه نفرم بود به اسم hadissiiiخودش میگفت خسته شدم از پولداری چون اطرافیان همش ازادم توقع کمک دارن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من دیگه درخواست دوستی ها رو حالا حالاها قبول نمیکنم و سخت قبول میکنم.113 نفر در لیست دوستام هستن که ...

شما خیلی عجیبی