هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
پس درآمد حداقل 100 میلیون در ماه پولداری محسوب میشه.هر وقت رسیدم بهش تاپیک میزنم و ورود خودم رو به ج ...
متن من: ای دوست عزیزم که همیشه آرزو داشتی داشته هایت را با من قسمت کنی، خوشحالم که به آرزویت رسیده ای و برای نیل به اهداف ارزشمندت شماره حسابم را با تو به اشتراک می گذارم. با تچکر شاعرک
بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.
سفرای خارجی بهترین هتلهای چند ستاره,خرید لباسهای برند و لوازم انتیک و جواهرات و سنگهای قیمتی,رستوران های خاص تفریحات لاکچری اسب سواری تیر اندازی تنیس کارتینگ خلبانی اسکی رو اب و ....مهمونی ها و دورهمی های توپ ,رفتن به ارایشگاه به بهونه های مختلف لیزر و عملهای زیبایی و ...خیلی کارهای,دیگه هرچی پول داشته باشی باز چیزهای متنوعی هست برای خرج کردنشون