2777
2789
ههمون..پس برای همین پولدار نشدی😂

خدايي كي مثلا بتونه پورشه سوار شه ميره پرايد ميخره 

خب به نظرم نرمالش اينه كه خونه عالي بخري ماشين عالي سفرهاي عالي لباس هاي خوب ساعت ها و عينك هاي گرون 

كي بدش مياد ؟

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنش کمه

چه ربطی داره عزیزم..سنش کمه باید تو نینی سایت باشه یعنی؟ 

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
من پولدار نیستم ولی پولدارا رو خیییییییلی دوست دارم چون حداقل یه دغدغه روتین رو ندارن اونم بی پول ...

بابا امام خمینییی  

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
خب اون ها معلومه چشم و دلشون سیره و تازه به دوران رسیده نیستن. اینایی که دنیای ریخت و پاش رو می کنن ...

مثل کوکی😂😂😅😂

کوکی شوخی میکنما😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه ربطی داره عزیزم..سنش کمه باید تو نینی سایت باشه یعنی؟ 

نه عزیزم اینکه براش مهمه پولدار شد بیاد تاپیک بزنه بگه هورررا پولدار شدم رو عرض کردم خدمتتون

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

فكر كنم اون ميليونرها الان خواننده خاموشن

پولداره هم بايد پس انداز كنن اينطوري نيست هرچيييييي دلشون بخواد بخرن

ممكنه مثلا براي يكي خريد عطر مارك ميسر نباشه اونيكه داره ميتونه بخره ولي براش عاديه در عوض يه چيز بيشتر ميخواد كه حالا حالاها نميتونه 

ضمن اينكه هر كه بامش بيش برفش بيشتر وقتي خونش بزرگتر و ماشينش گرونتر ميشه هزينه هاي جانبيش به همون نسبت ميره بالاتر

براي كارش هم بايد هزينه كنه .حالا سرمايه زياد كنه يا خريدي بكنه اعصابشون ضعيفتر و وقتشون كمتره

به نظرم اقای جوانمرد ازدواج کنه میشه عروس نی نی سایتی ها انقدر که ماها تو اخلاق و. کردار این اقا در ...

😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خدايي كي مثلا بتونه پورشه سوار شه ميره پرايد ميخره  خب به نظرم نرمالش اينه كه خونه عالي بخري م ...

بابای من بدش میاد

میگه مردم ندارن،درست نیست ماشین گرون سوار شد

مثل کوکی😂😂😅😂 کوکی شوخی میکنما😂😅

نه راحت باش عزيزم😂😂😂

من كلا دوست ندارم چيزي كه نيستم جلوه كنم 

چيزي كه احساسم هست ميگم 

و واقعا هيچ پولدار آدم حسابي اي هم نديدم كه از پولش استفاده نكنه مگه اونايي كه چ ... س خورن😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
خدايي كي مثلا بتونه پورشه سوار شه ميره پرايد ميخره  خب به نظرم نرمالش اينه كه خونه عالي بخري م ...

نود درصد پورشه دارها يه ماشيني حالا نه پرايد در حد ٢٠٦اينا دارن

بابای من بدش میاد میگه مردم ندارن،درست نیست ماشین گرون سوار شد

چه با عقل 😥😥😥