2777
2789
يعني گناه نداره😍😍  ايول👍🏻👍🏻 خيلي عذاب وجدان داشتم

نه نه بهترین کاره😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زود ببینید پاک کنم

وای قلببببببم یهو ریختتتتت😰😰😰😰این که زنه..جقدر ترسناکهههههه..😰😰😰😰من میترسم

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

دیدین 😓

دوستان مگان فاکس ایران

مگان بچه ها

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
😂😂😂

مثل مردا حرف میزد

میگفت من دخدرم با من دوس باشین 😕

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
دیدین 😓 دوستان مگان فاکس ایران مگان بچه ها

کجاش شبیه مگانه.بدبخت بفهمه خودکشی میکنه

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
نترسین😅 شب خوش😍😍

شب بخیر گیسو😢

کجاش شبیه مگانه.بدبخت بفهمه خودکشی میکنه

نمیدونم شاید رنگ چشماش با لنز شبیه بشه 😶

مثل مردا حرف میزد میگفت من دخدرم با من دوس باشین 😕

😢😢