2777
2789
نمیدونم شاید رنگ چشماش با لنز شبیه بشه 😶

وای نه اصلا..پوستش دماغش لبش ابروش افتضااااح بود😰😰

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پولدارم پولام از پارو بالارفته پایین هم نمیاد  

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
چقد قیافه اش مردونه ست 

اره واقعا.ازیناست که ظرافت نداره

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
وای نه اصلا..پوستش دماغش لبش ابروش افتضااااح بود😰😰

خدایا ما رو ببخش

خودش اصرار داشت 😥

مام اغفال شدیم ببینیم 🚗 فاکس رو

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
☹️☹️😬😬😬

😶🙈

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
اره ...خیلی بده اینجوری....زن و ظرافتش 👍

میگفتن زن نیست، مرده با نرم افزار عکسشو ادیت کرده

پولدارا همگي شبتون بخيييررر😅😘😘😘🌙🌙🌙

من فردا كلي چك بايد جا به جا كنم برم بخوابم😎

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍