2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

42 بازدید | 3 پست

سلاام. یه پسری تو محل کار بهم پیشنهاد دوستی داد. دو هفته ام دوست بودیم و هر روز پیام می داد. ولی بعد دو هفته گفت که بهت حس همکاری دارم فقط. اصلا انگار آب یخ ریختن روم. انقد ناراحت شدم. همش ذهنم درگیره. در حالی که همش خانومم و عشقم و.... می گفت. دیروز ازش پرسیدم چرا اینجوری گفتی. گفت ما به هم نمی خوریم. مسیرمون جداست. داغونم چی کار کنم. دوستش دارم بهش پیام دادم با این دلبستگی چی کار کنم؟ 

از من به تو نصیحت دختر هیچوقت خودت رو وابسته به کسی نکن حتی پدر مادرت

با اعتماد بنفس باش یعنی چی وقتی اونجوری گفته باز گفتی چرا اینجوری کردی چیه 

یه لبخند تحویلش میدادی که تا فیها خاندانش میسوخت بعدشم میگفتی شما درست میگید من انتخاب های خیلی بهتری دارم نباید وقتم رو صرف شما میکردم 

از من به تو نصیحت دختر هیچوقت خودت رو وابسته به کسی نکن حتی پدر مادرت با اعتماد بنفس باش یعنی چی وق ...

چی کار کنم. همیشه می گفت دوستت دارم. دلم تنگ شده واست. ولی . یهو گفت ما اخلاقمون به هم نمی خوره. و....... چطور میشه وقتی کسی رو دوست داشته باشی انقد زودگذر باشه. و دیگه حسی بهش نداشته باشی. البته منم خیلی لاو می ترکوندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کار کنم. همیشه می گفت دوستت دارم. دلم تنگ شده واست. ولی . یهو گفت ما اخلاقمون به هم نمی خوره. و.. ...

خودت رو سرگرم کن 

برو گردش برو با دوست هات بگرد اگه به آشپزی علاقه دهری بل درست کردن دسر ها و انواع کار ها میتونی سرگرم شی قشنگم