2777
2789
عنوان

زبانو میوفتم و تبصره میزنم

216 بازدید | 11 پست

یذره ام نخوندم و عذاب وجدانم دارم اما چه فایده

نمیدونم چرا با شروع امتحانا تو بدترین حالت جسمی و روحی قرارگرفتم،روزی چند دفعه به مرگ فکرمیکنم و با بدبختی خودمو نگه میدارم که کاری نکنم

نمیدونم چه مرگمه،به همه چی یه حس حالت تهوعی دارم و حوصله ندارم

خاصیت امتحانا همینه
اما این اصلا دلیل خوبی برای درس نخوندن نیست
این امتحان که گذشت
بقیشو دریاب

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خاصیت امتحانا همینه اما این اصلا دلیل خوبی برای درس نخوندن نیست این امتحان که گذشت بقیشو دریاب

میدونم دلیل خوبی نیست اما هیچ رغبت و انگیزه ی ندارم

اون یه هفته ی که امتحانارو لغوکردن انقدر انگیزه داشتم که ۳تا کتابو جمع کردم اما الان حوصله ندارم یه درسو مرورکنم

،سعی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم دلیل خوبی نیست اما هیچ رغبت و انگیزه ی ندارم اون یه هفته ی که امتحانارو لغوکردن انقدر انگیزه ...

دو ساعت مونده اگر سطح زبانت داغون نی سگ بزن اول شنیداری ها رو بچسب شنیداری های مال کتابو نگاه کن یا اینکه یه شب امتحان تو گوگل بزن بزار رو سرعت اونو نگاه کن ۱۰ میاری

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
میدونم دلیل خوبی نیست اما هیچ رغبت و انگیزه ی ندارم اون یه هفته ی که امتحانارو لغوکردن انقدر انگیزه ...

میفهمم
به این فکر کن یه ماه دیگه همه چی تمومه
این یه ماهو رغبت کن
بعدش واسه خودت تا ابان شل کن🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

منم کلاس زبان میرفتم ولی همش از رو دوستم تقلب میکردم چیز خاصی یاد نمیگرفتم دیروز تو فکر تبصره بودم رفتم سر جلسه فقط از ۱۸ تا سوال فقط ۴ تا و نیم تا شو اشتباه نوشتم بقیش همش درست

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
بیداری🥲 خوندم اما کم خوندم کافی نیست. الان هم بیدار شدم مرور کنم اما انگار نمیفهمم

نگاه زبانه یکم سخت بود همین که خوابیدی خوبه  برات دعا میکنم 

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱