لجبازماخوشگل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 1015 عنوان نوبیتکس 87 بازدید | 3 پست بچه ها من سطح دو تا ی جایی انجام دادم یه جا گفته بود شماره ثابت و ی گزینه بود تلفن ثابت ندارم رو اون زدم وزیرش دیگه شماره ای ننوشتمتایید زدم اومد بیرون و امکان ویرایش ندارهآیا به مشکل برمیخورم؟ آدرس کد پستی همه چی زدم جز این سکوتِ من، نشانهی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود! 1403/03/24 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیگانبانا عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2941 نه اوکیه. والکس کاربری راحتتری داره البته و کارمزدش پایینتره مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
لجبازماخوشگل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 1015 نه اوکیه. والکس کاربری راحتتری داره البته و کارمزدش پایینتره ممنونم و اینکه منظورش از مدرک هویتی در سطح دو میتونیم با شناسنامه جدید هم عکس بندازیم؟ برا کسایی که کارت ملیشون اوکی نشده سکوتِ من، نشانهی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!
هیگانبانا عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2941 ممنونم و اینکه منظورش از مدرک هویتی در سطح دو میتونیم با شناسنامه جدید هم عکس بندازیم؟ ... رسید کارت ملی رو باید میذاشتین اگه اشتباه نکنم. مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴