2777
2789

کلا یک درس خوندم اونم دست و پا شکسته و گرامر اصلاً بلد نیستم 

کلاً زبانم خیلی ضعیفه و انگار استعدادی هم داخلش ندارم چون علاقه‌ام ندارم :( 

سال‌های پیشم که هر چقدر می‌خوندم نمره‌ام در حد تجدیدی بود و فقط معلممون خودش نمره می‌داد تا قبول بشیم 🥲

ولی متاسفانه امسال از این خبرا نیست و منم زبانو نخوندم چون حتی اگه می‌خوندمم بازم نمره خوبی نمی‌گرفتم نمی‌دونم 

دیگه الانم تایمی ندارم ساعت ۱۰ شبه و ۲ درس مونده 

نه گرامر بلدم نه ریدینگ و رایتینگ و پاراگراف نویسی 😢😢

فکر می‌کنم زبانو باید با تک ماده بیام بالا تازه اونم اگر نمره‌ام به تک ماده برسه.....😥😞😭😭

چیکاررررر کنممممممم؟؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درحد تو خوندم..ولی میخوام شب بیدار بمونم‌..فیلم آموزشی ببین‌‌کلمه های مهمو بخون..اتفاقا گرامر‌ بتونی بخونی از همش آسونتره

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
من همون ی درسم نخوندم خدایا خسته شدم

برای فردا نگران نیستی که بری تجدید بشی؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

منم درحد تو خوندم..ولی میخوام شب بیدار بمونم‌..فیلم آموزشی ببین‌‌کلمه های مهمو بخون..اتفاقا گرامر‌ ب ...

زبان کل‌ترین شکلیه که اگر ترجمه بلد باشی نصف بیشتر راهو رفتی و حتی گرامرم می‌تونی جواب بدی تا یه جایی 

ولی مسئله اینجاست که من هر چقدر روی ترجمه کار می‌کردم بازم نمی‌تونستم سر جلسه ترجمه کنم و با کسی که اصلاً نخونده هیچ فرقی نداشتم و همه زحمات و شب بیداری‌هام هدر می‌رفت به خاطر همینم این سری به شدت ناامید شدم و اصلاً نخوندم و می‌دونم که قطعاً می‌افتم 😭😭😭

دارم سکته میکنم

چیکار کنیم ؟ خیلی می ترسم 😭😭

اگه پایه‌ای الان یکم با هم بخونیم ولی از طرفیم خیلی خستم خوابم میاد دارم دیوونه می‌شم

ن همون یکیم نخوندم کتاب جلومه انگار صفحه سفید جلو. رومه نمیدونم از کی اینقد خنگ شدم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

زبان ک خیلی راحتهههه کاش همه ی امتحانام زبان بودن لغت بخون،،، اگ لغت بلد باشی باز دست و پا شکسته خ ...

مشکل همینه که هر چقدر لغت می‌خونم توی خونه اوکیم بلدم ترجمه می‌کنم ولی وقتی میرم سر جلسه انگار همه چیز فراموش شده و حتی ساده‌ترین جملاتم نمی‌تونم ترجمه کنم 

چیکار کنم؟ تو که زبانت خوبه یه راه حل بده حداقل فردا نمره قبولی رو بیارم 😭😭

ن همون یکیم نخوندم کتاب جلومه انگار صفحه سفید جلو. رومه نمیدونم از کی اینقد خنگ شدم

خیلی جالبه که توی همه دوستام و دانش آموزایی که دیدم سر زبان همه همین شکلین که کسی آماده نیست و یا نخونده یا خیلی کم خونده 

خیلی عجیبه تا حالا هیچ درسی اینطوری نبوده که انقدر همه با هم هماهنگ باشن 😢

ولی چجوری میخونین شما گرامرارو؟ 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

من اصلا حالم خوب نیست الان میرم سراغ کتاب 

تا ساعت چند می‌خوای بیدار بمونی بخونی؟