2777
2789
عنوان

داداشم میگه ت

205 بازدید | 11 پست

یا داری حرف میزنی

یا میخوری

یا قر میدی

درس نمیخونی :///

البته راس میگه وااای حوصلم نمیشه اینو کامل بخونم 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عِه ! باز  سلام 🖐🏻🤭

داداش منم وقتی ببینه ویولن میزنم سری به عنوان تاسف تکون میده میگه بوق میزنی درس نمیخونی که 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خب همیشه که نباید سر درس بچسبی

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هیچ وخ داداشم ب خاطر درس بم حرف نزده چون اصلااا خودش نمیخونه نمیزاره منم بخونممم😑

واای اون همیشه درسش خوب بوده الان پزشکی میخونه گیر میده ک ت هم باید بیاری

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
عِه ! باز  سلام 🖐🏻🤭 داداش منم وقتی ببینه ویولن میزنم سری به عنوان تاسف تکون میده میگه بوق م ...

سلاااام عزیزززم

واای چقد داداشامون شبیهن  

راستی خوشگلم ت هم دوازدهمی ؟ چقدر خوندی ؟

برعکس داداش من قبلا نمیذاشت درس بخونم هی نق میزد الان خودش دانشجوعه من پشت کنکوریم

یا خداا

سلاااام عزیزززم واای چقد داداشامون شبیهن     راستی خوشگلم ت هم دوازدهمی ؟ چقدر خوندی ؟

اره خیلی شبیه هستن🤭

من پارسال دوازدهم تجربی بودم امسال پشت کنکور موندم برای رشته ریاضی . تا حد توانم خوندم 🤣🤣 داداشم که فعلا راضیه . میگه اگه فیزیکتون هم خوب می‌دادید  کنکور تیر نمی‌خواست بدید 😑 ( منو ابجیم دوقلوییم ۱۸ سالمونه ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍