ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
داداش منم وقتی ببینه ویولن میزنم سری به عنوان تاسف تکون میده میگه بوق میزنی درس نمیخونی که
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
هیچ وخ داداشم ب خاطر درس بم حرف نزده چون اصلااا خودش نمیخونه نمیزاره منم بخونممم😑
واای اون همیشه درسش خوب بوده الان پزشکی میخونه گیر میده ک ت هم باید بیاری
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
عِه ! باز سلام 🖐🏻🤭 داداش منم وقتی ببینه ویولن میزنم سری به عنوان تاسف تکون میده میگه بوق م ...
سلاااام عزیزززم
واای چقد داداشامون شبیهن
راستی خوشگلم ت هم دوازدهمی ؟ چقدر خوندی ؟
برعکس داداش من قبلا نمیذاشت درس بخونم هی نق میزد الان خودش دانشجوعه من پشت کنکوریم
یا خداا
من پارسال دوازدهم تجربی بودم امسال پشت کنکور موندم برای رشته ریاضی . تا حد توانم خوندم 🤣🤣 داداشم که فعلا راضیه . میگه اگه فیزیکتون هم خوب میدادید کنکور تیر نمیخواست بدید 😑 ( منو ابجیم دوقلوییم ۱۸ سالمونه )
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍