2777
2789
عنوان

بلوچ ها افغانن؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 120 پست
به حرفشون توجه نکن گلم من مریض و بیکار نیستم که تاپیک سرکاری بزنم

بگو بخدا 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد عجیب که همچین چیز ساده ایو نمیدونید !

اسم یکی از استان های مرزی و بزرگ کشورمون : سیستان و بلوچستانه ، مردم دو دسته میشن ، سیستانی ها که نژادشون فارسه و بلوچستانی ها که بلوچ هستند و همگی ایرانی !

قومیت های ایرانی ایناست : لر ، ترک ، قشقایی ، بختیاری ، فارس ، بلوچ و... کلی قومیت دیگه که بلد نیستم...

یه کشور همسایه هم داریم به اسم افغانستان که با استان سیستان و بلوچستان ما مرز مشترک دارن و به مردمش میگن افغان یا افغانی یا افغانستانی !

که متأسفانه بخاطر عدم رسیدگی به سیستان و بلوچستان و نبود مدیریت ، مهاجر های غیر قانونی و کلا مردم افغانستانی که فرار میکنن به ایران از کشور خودشون ، تو همون استان سیستان و بلوچستان ما جا خوش میکنن و زاد و ولد میکنن و عین علف هزرن !!! در حدی که تعدادشون با ایرانی های سیستان بلوچستان هم اندازه شده تقریباً و دارن اونجارو به گند میکشن !

و همین باعث میشه مردم فکر کنن که افغانستانی ها و سیستان و بلوچستانی ها هر دو عین همن !!!

در صورتی که دو قوم از دو کشوررر مختلف هستن

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
اصالت هممون ب یه جایی وصله.هیچکس خالص نیس. 

👌🏻فکر کن اینایی که بخاطر نژادم فلانه اصیلم فلان به بقیه پز میدن  تست دی ان ای بگیری ازشون🤪

من خودم از وقتی فهمیدم چقدر شباهت زبان و احتمالا همین دی ان ای با افغانیا داریم دگ مثل احمقا گارد ندارم بهشون

یک عدد چپی 

منم کرمانیم اینقدر اینجا هم بلوچی هم افغانی زیاده نمی تونم بلوچ ها و افغانی ها رو از هم تشخیص بدم ولی سوال تو دیگه واقعا عجیبه😐

معلومه که بلوچ ها ایرانین😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چقد عجیب که همچین چیز ساده ایو نمیدونید ! اسم یکی از استان های مرزی و بزرگ کشورمون : سیستان و بلوچس ...

پس چرا این افغانای لعنتیو بیرون نمیکنن

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
👌🏻فکر کن اینایی که بخاطر نژادم فلانه اصیلم فلان به بقیه پز میدن  تست دی ان ای بگیری ازشون🤪 ...

😂یه شوک بزرگی بهشون وارد میشه.هیچ نژادی خالص نیس.همین ما ایرانیا، از زمانهای قدیم ک جنگ شده با کلی کشور و نژاد قاطی شدیم‌.حتی چنگیزخان مغول😵‍💫

ب خدا😐😂

باشه باورم شد😆😆😆😆

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

😂یه شوک بزرگی بهشون وارد میشه.هیچ نژادی خالص نیس.همین ما ایرانیا، از زمانهای قدیم ک جنگ شده با کلی ...

دقیقا

الان بعضیارو میبینی شبیه نژاد اروپاییان

بعضیا شبیه قوم مغول هان

و خیلی های دیگه

رگ و ریشه های خیلی هامون برمیگرده به یه جای دیگه

من هیچوقت آدم نژاد پرستی نبودم و همیشه میگم همه بنده یک خداییم

نه بلوچ ها ایرانی اند افتخار مااند چه ربطی به کشور همسایه داره؟

تمام کشورها اقوام مختلف و مشترک دارند نمونش کردها که علاوه بر ایران تو عراق ترکیه و سوریه هم هستند 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

چقد عجیب که همچین چیز ساده ایو نمیدونید !اسم یکی از استان های مرزی و بزرگ کشورمون : سیستان و بلوچستا ...

افغان ها پشتون هستند افغانستانی ها تاجیک هزاره ازبک وغیره 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

قومیت جدا ملیت جدا چیزی که کاربرای اینجا هیچ وقت نخواستن نفهمیدن 

بلوچستان به خاطر تقسیم بندی سیاسی در حال حاضر بیشتر خاکش تو پاکستان هست خود پاکستان هم پشتون داره حتی

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

عشقم میدونم ک تاپیکت مال یک سال قبله ولی دلم خاست کامنت بزارم 

چون خودم بلوچم

میخاستم برات یکم موضوع رو باز کنم 

این ک قبلا ایران خیلی بزرگ بوده و کم کم تیکه تیکه از خاکش جدا شده رو همگی میدونیم 

ولی ی قسمت از همون ایران بزرگ رو کوروش کبیر از ظلم و جنگ نجات داده و مال ایران کرده ک باز جدا شده ب کنار ولی بلوچستان از همون اول مال جزو ایران بوده ک متاسفانه ناصرالدین شاه قاجار لعین طی ی قرار دادی ک اسمش گلد اسمیت هست بلوچستان رو سه قسمت کرد ی قسمتش رو داد ب پاکستان ی قسمتش رو داد ب افغانستان و ی قسمتش موند تو ایران 💔 همه بلوچ ها دی ان ای شون ایرانیه ولی چون ملیتشون جدا شده الان ما بلوچ پاکستان داریم بلوچ ایران داریم و بلوچ افغانستان 

کلی هم حرف دارم ک بخام بیشتر برات توضیح بدم ولی دیگه خیلی طولانی میشه 

ولی من هنوزم هر روز وقتی از بلوچای ک توی پاکستانن عکس و کلیپ ظلمی ک داره اونجا بهشون میشه رو می‌بینم قلبم براشون آتیش میگیره و ناصرالدین شاه و لعنت میکنم چون اون باعث و با نی این زجریه ک مردمم دارن میکشن 

ببخشید اگه حوصله ات و سر بردم ولی اگه سوالی چیزی داشتی ک میخاستی راجب بلوچ ها یا رسوماتشون بدونی من در خدمتم چون خیلی راجبشون تحقیق کردم و خوشحال میشم بتونم ب بقیه درستش رو بگم 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥