2777
2789
عنوان

بلوچ ها افغانن؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 120 پست
بخدا توش موندم منم افزون بر بقیه تاپیک و وقت خودشونم ب گند میکشن حل مسئله ای از زندگیشونم ک نیست توه ...

بخدا درک نمیکنم😐👌🏻

هعی بیخیال خواهر بیا تاپیک رو ترک کنیم😂🤌🏻

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

اره خب درسته شوهرم همشهری خودمه الان خداییش آدم خیلی خوبیه و منم عاشقشم 😃♥️ ولی خیییییلی عروسیاتون ...

ولی الان مثل قدیم احساس میکنم عروسیامون نیستن🥴

از بس رو خونواده داماد فشار میارن واس طلا ولباس بااین گرونیا،که بخدا کل ذوق خانواده داماد وخوده دامادبیچاره گرفته میشه شب عروسی☹️

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی الان مثل قدیم احساس میکنم عروسیامون نیستن🥴 از بس رو خونواده داماد فشار میارن واس طلا ولباس باا ...

اخییییی اره والا

حالا من خودم سر عروسیم حتی یک گردنبند هم نداشتم تنها طلام انگشترم بود بقیه بدل😂😂😂چون شوهرم نداشت خانواده هم کمکش نبودن

الان بعد یکساله گذشته برام شیشتا النگو خریده و گردنبند 😍😍😍

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

اخییییی اره والا حالا من خودم سر عروسیم حتی یک گردنبند هم نداشتم تنها طلام انگشترم بود بقیه بدل😂😂 ...

همینش قشنگه 

خو‌تو بلوچاجهازم باخانواده داماده.الان داداشم کل وسایلاشو پدرومادرم از یخچال وماشین لباسشویی۸کیلو،تلویزیون۵۵اینچ،پتو بالش ورخت خاب،همه وسایل برقی ب علاوه تخت وسرویس چوبشو گرفتن

طلاهم اندازه۱۸۰میلیون گرفتن.الان پول پیش خونه واجارع رو شدیدا تو‌فشار هستن.عروس خانومم از الان همه لباساشویکم مراعات نمیکنه دستی۳۰تومن ب بالا انتخاب میکنه😪داداشم میگه کاش حداقل سرلباساش باهامون کنار میومد یکم ارزونتر برمیداشت که حداقل هزینه عروسی وتالار میموند واسسم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
نه منظورم اینه هر قومی اصالت خودشو داره

بهتر منظورت درست بیان کنی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

طرز حرف زدنمونم باافغانا یکی نیس😑 ما حرف افغانارو‌اصلا نمیفهمیم لباسامونم مردا شاید ولی زنا باافغ ...

عزیزم♥️♥️♥️♥️

چند وقت پیش یه ویدیو پخش شد یه آقایی بودند گفت ما بلوچ هستیم گفت ما هر جا میریم به ما میگن شما افغانی هستید.

پوشش آقا مثل افغانی ها بود 

عزیزم♥️♥️♥️♥️  چند وقت پیش یه ویدیو پخش شد یه آقایی بودند گفت ما بلوچ هستیم گفت ما هر جا میریم ...

درسته لباسای مردادشبیه ولی زنا هم چهره هم لهجه فرق داره

اینجا والا افغان زیاده بعد تازه طلبکارانه هم رفتار میکنن .انگار مااومدیم شهروکشورشون😅دلمون بخدا از افغانا پره

اسی یه جا گفتی کراش داری یه جا گفتی نامزددداری تاپیکات ب سر کاری میخوره  نامورا خودی نادونی چ ...

مگه مریضم سرکاری تاپیک بزنم😐

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
اسی سر کار میزاره یادمه سر کهنوج تو ی تاپیک باهاش حرفیدم گفت نامزد داره پدر شوهر داره و ....اینا بعد ...

چه ربطی دارع😐

مگه یکی نامزد داشته باشه دیگه‌کراش نداره😐

بخدا توش موندم منم افزون بر بقیه تاپیک و وقت خودشونم ب گند میکشن حل مسئله ای از زندگیشونم ک نیست توه ...

روانی خودتی حرف دهنتو بفهم مگه من مرض دارمسرکار بزارم