2777
2789
عنوان

بلوچ ها افغانن؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 120 پست
چه طور دلتون میاد بلوچهای عزیز رو با افغانها یکی بدونید

منظورت اینک افغانا ادم نیستن 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

لباساتون دستی چند هست عروسی چی میپوشید؟؟؟

بستگی داره اون سوزن دوزی حدودا از ۱۵ شروع میشن تا ۳۰ ارزون ترش هم هست مثلا چرخ دوزیا حدود دوتومن میشه 

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لباساتون دستی چند هست عروسی چی میپوشید؟؟؟

لباسامون الان بالای۶یا۷همون تکه های بلوچی ک بهش زی استین میگیم ،شروع میشه میره تا۳۰تومن 

قیمت پارچه هم قواره ای از۳۰۰یا۴۰۰شروع میشه میره شاید ۴۰تومنم برسه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
والااین کهنوجی ک این میگه من فامیل دارمو رفتم و اومدم خودم ریشه بلوچم دارم ربطی ب افغان ندارن اصلا

اره خب ربطی به هم ندارن الان همه جا جدا شده ازهم 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

لباسامون الان بالای۶یا۷همون تکه های بلوچی ک بهش زی استین میگیم ،شروع میشه میره تا۳۰تومن  قیمت ...

من قرار بود عروستون بشم دست تقدیر نزاشت💔🥺😂

البته الان از ازدواجم راضیم ولی اونی که قراربود زنش بشم خیلی آدم مهربونی بود 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

اره خب ربطی به هم ندارن الان همه جا جدا شده ازهم 

اسی سر کار میزاره یادمه سر کهنوج تو ی تاپیک باهاش حرفیدم گفت نامزد داره پدر شوهر داره و ....اینا بعد امضاش ....چند تا تاپیکم راجب  کراش زده

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
بستگی داره اون سوزن دوزی حدودا از ۱۵ شروع میشن تا ۳۰ ارزون ترش هم هست مثلا چرخ دوزیا حدود دوتومن میش ...

عزیزم چقد لباساتون خوشگلهههه😍😍

دیشب توطلافروشی

۴ تا زن بلوچ دیدم

وااااایییی یکی لباسش زرد

یکی صورتی

یکی سبز

یکی قرمز

روش همون رنگ حالت چادر هم پوشیده بودن

چناااان زیبا بود که نگمممم برات

خیلی به لباساشون زل زدم با ذوق😅

شوهرم میگفت وااای بسه توروخدا زشته😅😅😅

یعنی من تو عمرم لباس یه این خوشگلی ندیدم🤧🤧

وای نه  بلوچ ها ایرانی هستند آداب و پوشش و طرز حرف زدن مثل افغان ها هست

طرز حرف زدنمونم باافغانا یکی نیس😑

ما حرف افغانارو‌اصلا نمیفهمیم

لباسامونم مردا شاید ولی زنا باافغانا فرق دارن

بازم ممنون از توضیحت🙃

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اسی سر کار میزاره یادمه سر کهنوج تو ی تاپیک باهاش حرفیدم گفت نامزد داره پدر شوهر داره و ....اینا بعد ...

😐😐😐قصدشون چیه از دروغ بنظرت؟

من قرار بود عروستون بشم دست تقدیر نزاشت💔🥺😂 البته الان از ازدواجم راضیم ولی اونی که قراربود زنش ب ...

😂قسمت نبوده گلم

تو هرکاری خیریتی هس 

😂قسمت نبوده گلم تو هرکاری خیریتی هس 

اره خب درسته شوهرم همشهری خودمه الان خداییش آدم خیلی خوبیه و منم عاشقشم 😃♥️

ولی خیییییلی عروسیاتون و حنابندون هاتون نااازه انگاری هندیا شاده

عزیزم چقد لباساتون خوشگلهههه😍😍 دیشب توطلافروشی ۴ تا زن بلوچ دیدم وااااایییی یکی لباسش زرد ...

😅تو کدوم شهر بودن؟لباسامون خیای خوشگله واقعا ولی الانا از بس دارن گرون میشن ک خودمون داریم حسرتشونو میخوریم🤦😂

😐😐😐قصدشون چیه از دروغ بنظرت؟

بخدا توش موندم منم افزون بر بقیه تاپیک و وقت خودشونم ب گند میکشن حل مسئله ای از زندگیشونم ک نیست توهم فکری دارن ی چیز روانی انگار

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️