2777
2789
عنوان

نهمم

152 بازدید | 17 پست

سلام. من خیلی وقته با این سایت آشنا بودم و اکانتم پاک شده بود. حالا بیخیال. من کلاس نهم هستم و امسال انتخاب رشته دارم. یکشنبه آخرین امتحانمه. سه تا از بهترین دوستام دارن از این مدرسه میرن، من امروز که اومدم خونه واقعا ناراحت شدم یکمم گریم گرفت. نمیشه یه کمکی کنید من یکم آروم بشم. به خدا بهترین دوستام تازه داشتن پیدا میشدن

خب اونارم قرار میزاری ماهی دو سه بار میبینی دیگه تو مجازی هم حرف میزنید

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونارم قرار میزاری ماهی دو سه بار میبینی دیگه تو مجازی هم حرف میزنید

آره ولی واقعا تو مدرسه یه چیز دیگه اس. من نمیتونم با این موضوع کنار بیام و نگران این هستم که همیشه یادم بمونه و اذیت بشم

وا قرار نیس دیگه نبینیشون که

من پارسال بعد امتحانا انقد درگیر ازمون تیزهوشان و نمونه بودم اصلا وقت دلتنگ شدن پیدا نکردم 😂😂😂

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
توی سال اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هم دوستای زیادی داشتی و اونا هم ترک کردی بعدشم مگه تو نمیخوای مد ...

ما مدرسمون سه تا ساختمون کنار همدیگس. دبستان. متوسطه اول.متوسطه دوم

وا قرار نیس دیگه نبینیشون که من پارسال بعد امتحانا انقد درگیر ازمون تیزهوشان و نمونه بودم اصلا وقت ...

آره زیاد بیرون میریم. ولی یاد خاطره هامون تو مدرسه میفتم ناراحت میشم واقعا 

آره زیاد بیرون میریم. ولی یاد خاطره هامون تو مدرسه میفتم ناراحت میشم واقعا 

حق داری

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
ما مدرسمون سه تا ساختمون کنار همدیگس. دبستان. متوسطه اول.متوسطه دوم

صحیح 

دنیا هک تموم نشده توی مدرسه جدیدتون هم میتونی دایره ارتباطت رو ببری بالا. 

بعدشم کلا 5 ساعت بیشتر تو مدرسه نیستی باقیشو که وقت آزاد داری

حق داری

برای شما پیش اومده ؟ من دلم میخواد آخرین روز امتحانا تو مدرسه احساسم رو بروز بدم. می‌خوام متوجه بشن ناراحتم. نه به خاطر لوس بازیا. به خاطر اینکه متوجه بشن دلتنگشونم

برای شما پیش اومده ؟ من دلم میخواد آخرین روز امتحانا تو مدرسه احساسم رو بروز بدم. می‌خوام متوجه بشن ...

خوب بعد که امتحان تموم شد تابستونه دیگه برو بیرون باهاشون روز های دیگه هم هست

برای شما پیش اومده ؟ من دلم میخواد آخرین روز امتحانا تو مدرسه احساسم رو بروز بدم. می‌خوام متوجه بشن ...

آره...