2777
2789

شوهرم ک تایپیک هام هس با یه زن ج....‌‌ده بهم خیانت میکنه اون زنیک خیلی عالی شوهرموگرفتع دستش کاملن کشیده سمت خوذش شوهرمنک اخلاق ش اونجوری تندودست بزن داره الان دوسال بااون زنیک درارتباط اینم بگم زنیک همه چیشوگذاشتع اختیارشوهرم کارت بانکی ماشین میگم بنظرتون اون زن چجوری ازهمه چیزش میگذره بخاطرشوهرم ومیدونه این متاهلم هس و چجوری اخلاق شوهرموپیداکرده ک اصلن باهاش دعواش نمیشه جدانمبشن کاملن شوهرموگرفتع ازدستش و شوهرم الان دوماه ک دیگ خونه هم نمیاد میره میمونه پیش اوناصبح تاشب پیش اونه بمنم میگ من کاردارم ک‌کاردارم وقتی ام میگم خودم بااون زنیک دیدمت منومیزنه فقط موندم پس چرا من نتونستم توی این چن سال مث اون زنیک باشوهرم خوب یاشم😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تاپیک هات را نگاه کردم از دو سال پیش مثل اینکه این مشکل را داری، من به جای شما نیستم ولی به نظرم جدا بشی بهتره بازم با کسی که با تجربه تره می‌تونی صحبت کنی یا با روانشناس ، میدونم داری ذره ذره آب میشی ، خیلی سخته برای زن. 

من چند سال پیش جایی کار می کردم یک خانومه که شرکت را نظافت می کرد شرایط شما را داشت  می گفت ده سال پیش شوهرش ولش کرده بود رفته بود اینم تصمیم میگیره خودش کار کنه سه تا بچه اش را بزرگ کنه می گفت خیلی سخت بوده ولی خوب بهتر از موندن با اون مرد بوده،

بازم من شرایط شما. را نمی دونم طلاق هم خیلی سخته ولی این طور زندگی کردن هم درد اوره ، زودتر تصمیمت را بگیر

سلام عزیزم تاپیک هات را نگاه کردم از دو سال پیش مثل اینکه این مشکل را داری، من به جای شما نیستم ولی ...

ن طلاق نمیتونم ولی واقعادارم دارم نابودمیشم حتی خداهم بانامردها هس

فقط موندم آخ شوهرمن بااون اخلاق تندش چجوری بااون زن تونسته اینجوری بمونع وروز به روز هم دیگ صمصمی وانگاری اصن زن وشوهران زنیک ماشبن شومیدع شوهرم زیرپاشه 

این طوری فکر نکن پس رهاس کن اگر می تونی برو سرکار و به خودت برس 

اره خیلی سعی میکنم ک فقط بتونم بیخیالش باشم ازصبح ب شوهرم زنگ میزنم ج نمیده منم براش پیام زدم ک میدونم ک پیش اون زنیک هستی فک نکن من نمیفهمم ولی اون هیچ جوابی نداده😭

برو دنبال کار به فکر خودت باش ، به این مرد نمیشه دل بست

کارک بلدنیستم بعدشم باید بری توی این زمونه واسه مردم حمالی کنی چ کاری برم ک اصن منی ک دیگ نابودشدم نمیتونم یه ظرف وبشورم اصن من مرده متحرک میشم چجوری میتونم برم کارمن واقعاداغونم😭

باخودم وقتی ب زندگیمون فک میکنم میگم یه جاهایی هم من نتونستم اخلاق شوهرموپیداکنم نتونستم توی زندگیمون خاطرات خوب درست کنم همه ش دعوامون شد همه ش دعوا پس چطور بااون هرزه نمیشع