2777
2789
عنوان

خانم هابیایین درد دلموبگم خیلی داغونم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 40 پست
آرایشگاه بودم یه زن ج ن ده اونجا بود میگفت من با متاهل هم دوست میشم میگفت 2 سال با یه متاهلم خیلی دو ...

میبیند اون زنهای خراب جن...دست بردار نیستن خدایا ذلیل شون کن

نمیدونم ک گلم بمن میگ جزتوکسی برام مهم نیس😭پس چرا بااون هرزع هس درست ازمن پنهون میکنه ولی درخرف رفت ...

انشاالله عزیزم شوهرت به اشتباهش پی میبره ولی هرچی بیشتر خودت رو فراموش کنی شوهرت دور تر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره پشیمون میشه. یکی از اشناهامون چون خانوم خودش کار نمیکرد و سوهرش ترکش کرده بود و با یه رن دب ...

😔💔واقعا من نمیتونم جدایی مگراینک شوهزم خودش دیگ بخاد تموم کنه بخداک شمانمیدونیداصن شزایط منو....تنهاراه تموم شدن ما ازطرف شوهرمه همین وگرنه من هرگز نمیتونم چون من اخلاق اونومیذونم وهم شرایط مونو

من اگه جای تو بودم و بچه نداشتم طلاق میگرفتم چون واسه خودم و شخصیتم ارزش قائلم چطور خیانت کرده هنوز ...

چونک مافامیل هستیم وخلاق شومیدونم ک اون کارش احساسی نیس کلن اینجوری باهمع میپره ودراخر هم ولش میکنن ازمجزذی اینجوری بود ولی از بخت بد من دیگ این زنیک رو ول نمیکنه ..

شاغل نیستی؟شوهرت خوب خرجی میده؟خونه از اونه؟

ن خونه دارم بله اصن وضع مالی مون خوبه فقط شوهرم سربه راه نیس و اون زنیک وپدرش باهم اینو کشیدن سمت خوذشون اصن شوهرم من باکسی وفادار نبود ار مجردی کارش بازی دادن وتموم

ن خونه دارم بله اصن وضع مالی مون خوبه فقط شوهرم سربه راه نیس و اون زنیک وپدرش باهم اینو کشیدن سمت خو ...

اگه شوهرت از اول دختر باز بوده،تغییر نمیکنه.

با خودت روراست باش،اگه دنبال شرایط مالی و نداشتن استرس های بعد طلاقی،بمون وبرا خودت هدف تعیین کن .وبه کارهای شوهرت فکر نکن.

اگه هم عزت نفست برات مهمه ،جدا شو وبرو دنبال زندگیت.

شوهرت تغییر نمیکنه تا زمانی که پیر بشه.

بچه نداری،مشکل از کیه؟

البته باجدی ات دکترنرفتیم ک بدونیم مشکل مون چیه منک عاشق بچه فقط دلم میخادبچه داشتم و بابچه مینشستیم توخونع مون چون واقعاخونه زندگیمون عالیه همه حسرت شومیخورن😔💔