2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 8679 بازدید | 84 پست
بچه ها با ٨٠٠٠ بنظرتون ازاد دندان پزشكي ميشه قبول شد؟؟؟

نه عزیزم.دختر عمم ۴۰۰۰ازاد دندون قبول نشد

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان داداش من رتبش شده ۴۷۰ ریاضی خیلی خوشحالم واسش...بنظرتون مهندسی مکانیک امیرکبیرو میاره؟؟؟کسی ن ...

میاره

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
اره عزيزم امسال پيش بوده خورشيد جان من تو نت گشتم ديدم با رتبه ات دارو يا دندون شهرايي مثل كرم ...

خوب شوهروووو چیکارکنم😂😂😂😂😂

ولش کن اصلا برام مهم نیست

عزیزم به داداشت بگو خیلی خوبه 

تو هم باید درسای خودتو میخوندی هم استرس داشتی اینم بار اولت بوده

بگو ایشالله که آزاد قبولی ولی اگه نشد

من مطمعنم سال دیگه سراسری حتما دندون قبوله 

دختر دوست مامانم کلی همایش و کلاس رفته رتلش شده‌ شصت هزار

تبرییییییییک عزززیییییزم مطمعن باشه میاره  ایشالله تو همه مراحل زندگی موفق باشه

ممنون عزیزم الهی آمین

بخدا انقد واسش خوشحالم انگار همه دنیارو به من دادن

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
خوب شوهروووو چیکارکنم😂😂😂😂😂 ولش کن اصلا برام مهم نیست عزیزم به داداشت بگو خیلی خوبه  تو ...

ممنون خواهرزادمه😢واقعا؟؟؟من فكر كردم امسال كه تو درس بوده نياورده سال ديگه اصلا نمياره

سربازيا چي ميشه؟

ممنون خواهرزادمه😢واقعا؟؟؟من فكر كردم امسال كه تو درس بوده نياورده سال ديگه اصلا نمياره سربازيا چي ...

دوسال معاف تحصیلی دارن

نه بابا امسال به خاطر اسنرس اینجوری شده 

مطمعن باش‌سال بعد میاره 

باهاش حرف بزن 

فقط مردشوره این تلویزیون و برنامه های کنکورشو ببرن که الان همش استرس به آدم وارد میکنن نشینه پای اونا

بهش بگو تو هم دیگه ترست از کنکور ریخته 

هم کلی وقت بدون استرس داری و با برنامه میتونی بهترین رشته رو قبول بشی

منم میخوام بخونم سال بعد کنکور بدم بنظرتون این کارو بکنم؟ همینطوری الکی!اگه خوب از اب درومد یه فکری راجع بهش میکنم. بنظرتون وقتی درگیر عروسی و شوهر و.. ام میتونم؟ 

نه آزاد تا 3000 بیشتر نمی گیره دیگه دولتی و آزاد و پردیس تا 3000 بیشتر نمیشه قبول شد مگه اینکه خانو ...

پس بايد بخونه واسه سال ديگه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏