2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 8679 بازدید | 84 پست
میگن تا دوسال معافیت میدن که بشینن بخونن

داداشم خيلي زحمت كشيده بود حقش نبود بخدا

بيچاره انقدر درس خونده بود

از ٧٠ كيلو رسيده ١٢٠ كيلو

بخدا كنكور تو ايران خيلي مزخرفه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان داداش من رتبش شده ۴۷۰ ریاضی خیلی خوشحالم واسش...بنظرتون مهندسی مکانیک امیرکبیرو میاره؟؟؟کسی ن ...

افرين 👌👏👏👏👏👏چشمتون روشن😍😍😍😍مبارك باشه❤️❤️

داداشم خيلي زحمت كشيده بود حقش نبود بخدا بيچاره انقدر درس خونده بود از ٧٠ كيلو رسيده ١٢٠ كيلو بخد ...

دركت ميكنم خواهرزادم علامه ميرفت كل عيد خونه درس ميخوند همه شوكه شديم.ولي چاره اي نيست الان زنگ زدم خواهرم گريه ميكرد😢

دركت ميكنم خواهرزادم علامه ميرفت كل عيد خونه درس ميخوند همه شوكه شديم.ولي چاره اي نيست الان زنگ زدم ...

ولي ميخام امروز 

گل و شيريني بخرم برم خونه پدرم بهش تبريك بگم ك بازم قبول شده

بنظرت كار خوبيه؟؟

داداشم خيلي زحمت كشيده بود حقش نبود بخدا بيچاره انقدر درس خونده بود از ٧٠ كيلو رسيده ١٢٠ كيلو بخد ...

من متنفرم از کنکور

واقعا چیز چرتیه توی خارج رشته ای که بخوای بخونی یه امتحان معمولی داره تا ببینن اون رشته به دردت میخوره یا نه

بدم روی‌کارکرد مدرست قبولت میکنن 

پسر خاله من داره برق صنعتی میخونه تو اتریش

اون یکی تو لندن 

قضاوت خواهرش پرستاری و بازرگانی بین الملل 

بدون کنکور فقط بر حسب علایق 

اینجا چی 

استرس افسردگی عوارض‌روحی و جسمی 

تهش چی هیچی 

تازه وقتیم قبول بشی مدرک بگیری بتید کفش آهنی پات کنی بدویی دنبتل کار ماهی چندرغاز

چون ژن خوب نداری و ایران ارث پدرت نیست😠😠😠😠😠

من متنفرم از کنکور واقعا چیز چرتیه توی خارج رشته ای که بخوای بخونی یه امتحان معمولی داره تا ببینن ا ...

داداشم معدل كنكور تجربيش ١٩ بوده

بنظرت خارج از كشور ميتونه رشته مورد علاقشو بخونه

من متنفرم از کنکور واقعا چیز چرتیه توی خارج رشته ای که بخوای بخونی یه امتحان معمولی داره تا ببینن ا ...

موافقم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
دركت ميكنم خواهرزادم علامه ميرفت كل عيد خونه درس ميخوند همه شوكه شديم.ولي چاره اي نيست الان زنگ زدم ...

بگردم براشون 

😢😢😢😢😢من درک میکنم خواهر زادتو منم سال اول قبول نشدم دوماه طول کشید خودمو جمع کنم

کارت که خوبه ولی یه وقت بر نخوره بهش

رفته نشسته تو اتاق درو بسته با هيچكس حرف نميزنه

هركيم ميره تو داد ميزنه و بيرون ميكنه و داد ميزنه

داداشم معدل كنكور تجربيش ١٩ بوده بنظرت خارج از كشور ميتونه رشته مورد علاقشو بخونه

پول دارن ساپورتش کنن آره 

والا به قول داداشم پول دانشگاه آزاد اینجارو برو ایتالیا درس بخون مدرکتم معتبره

پول دارن ساپورتش کنن آره  والا به قول داداشم پول دانشگاه آزاد اینجارو برو ایتالیا درس بخون مدر ...

بابام ك هرچي داره بپاش ميريزه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍