2777
2789
عنوان

کنکور

8679 بازدید | 84 پست

کسی هست رتبه اس ۳۹هزار وخورده ای باشه؟؟

کارش دارم اگه هست ی سواللل دارم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من رتبم شد ۶هزارو خورده ای

رشته های پزشکی و پیرا رو تو تهران قبول نمیشم 

اطراف تهرانم شوهرم نمیزاره برم 

ناراحت نیستم 

احساس میکنم این رتبه واسه کسی که ۱۱ سال از درس دور بوده و بدون کلاس و سی‌دی و نکته خونی  

یه رشته دیگرو خونده 

خیلی خوبه😊😊😊😊

ایشالله هرکی امسال رتبشو دوست نداشته سال دیگه خدا به مراد دلش برسونتش

سلام  من رتبم شد ۶هزارو خورده ای رشته های پزشکی و پیرا رو تو تهران قبول نمیشم  اطراف ته ...

عالیه عزیزم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بیاین اسکرین شات بزاریم فقط از تیکه ک نوشته محاز و رتبه

من ک داغونم 😊😊صدونودهزار خورده اییییی 

یعنی هیچچچ

بچه ها با ٨٠٠٠ بنظرتون ازاد دندان پزشكي ميشه قبول شد؟؟؟

نه آزاد تا 3000 بیشتر نمی گیره

دیگه دولتی و آزاد و پردیس تا 3000 بیشتر نمیشه قبول شد مگه اینکه خانواده شهدا یا پدر هئیت علمی چیزی باشه

پانی سال اوله کنکور میده یعنی امسال پیش گرفته؟؟

اره عزيزم امسال پيش بوده

خورشيد جان من تو نت گشتم ديدم با رتبه ات دارو يا دندون شهرايي مثل كرمان و زاهدان ميشه قبول شد 

خيليييي عاليه بعد اينهمه سال