2777
2789
عنوان

فقط اونایی که باشگاه میرن بیان

143 بازدید | 18 پست

بیاین رشته ورزشیتونو بگین

بعد بگین چند جلسه میرین 

و هزینه ای که دادین چقدر بوده

برنامه رژیم و اینام بهتون دادن؟

میخوام حول و حوش قیمتا رو بدونم و اینا

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنسازی و یوگا 

بدنسازی یه جای خیلی معمولی میرم شهریه با برنامه ۷۵۰ 

فقط برنامه ورزشی 

۱۲ جلسه در ماه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بدنسازی. با برنامه ورزشی شهریه باشگاه می‌شه ۹۰۰ 

هزینه‌ی رژیم زیاده

اگر هدف اولت هیکل فیت هست رژیم رو صددرصد باید رعایت کنی. دیگه خودت مواد پروتئینی رو حساب کن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

۱۰ جلسه یک و پونصد

حرکت ترکیبی میده. 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊