2777
2789
عنوان

فقط اونایی که باشگاه میرن بیان

92 بازدید | 11 پست

بیاین رشته ورزشیتونو بگین

بعد بگین چند جلسه میرین 

و هزینه ای که دادین چقدر بوده

برنامه رژیم و اینام بهتون دادن؟

میخوام حول و حوش قیمتا رو بدونم و اینا

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

من چربی‌سوزی میرم

چند ساله میرم

ماهی ۷۰۰ هر روز

۵۰۰ یه روز در میون

رژیم اینا ندارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشنبه تاچهارشنبه نزدیک ما ،ماهی ۲۵۰  ساعت سانساشم یساعت ونیمه  بدنسازی و ایروبیک

یجا دیگه هست نزدیکمون ماهی ۳۰۰ میگیره

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

تی ار ایکس ۱۲ جلسه ۴۸۰

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من میخام ثبت نام کنم بدنسازی 

ماهی یک روز درمیون ۵۵۰ برنامه غدایی هم ۲۵۰ الی ۳۰۰

ماهی هروز ۷۰۰ تومن 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

فیتنس، هر دوازده جلسه یک ساعته ۶۰۰ تومن

برنامه غذایی هم من کلا مربی قبول ندارم، پیش متخصص تغذیه میرم، خیلی ارزونتر هم در میاد

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
فیتنس، هر دوازده جلسه یک ساعته ۶۰۰ تومن برنامه غذایی هم من کلا مربی قبول ندارم، پیش متخصص تغذیه ...

میخوام با فیتنش شروع کنم 

راضی ای شما؟ سخت نیست؟ بدن درد و کمر درد و اینا نداره؟

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

۱۲ جلسه در ماه باید بری هر روزی ک دوس داشتی 

بدن سازی 

اگر صبح بری ۱ و ۲۰۰ 

شب بری ۱ و ۷۰۰

تقریبا  ۸ ، ۹ نفرید ( تعداد بیشتری اونجا هستن و ورزش میکنن ولی با مربی شما ۸ ، ۹ نفر هستن ) 

برنامه غذایی نمیده ولی برنامه ک کدوم دستگاه و استفاده کنی میدع