2777
2789
عنوان

یه دختر بهم گفت چه بوی خوبی میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 112 پست
وای وای از اون ترکیب بوی عطر و عرق نگو ک حالم بد میشه . بنده خدا خواهر شوهرم وزنش بالاس دیر دوش میگی ...

وای عطر به بدن رو میدونم چه بوییه 

منم خودم یه کم تپلم (۵،،۷ کیلو اضافه وزن دارم)میدونم که بیشتر مستعد عرقم،  برا همین خیلی رعایت میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته بوی شامپو بدن اصلا نمیمونه و چند دقیقه ای میره ولی اینا واقعا از ضرورات فصل گرمه آفرین به شما

اره قطعا بوش خیلی ماندگار نیست ولی یه حالت تمیزی میده به بدن که خیلی بوی عرق در نمیاد، من اینطوری حس میکنم 

خدا خیرت بده نمیدونی چقدر هم شان خودتو حفظ میکنی با رعایت بهداشت فردی هم بقیه از وجودت کنارشون لذت م ...

مرسی عزیزم ، واقعا بقیه گناه دارن از بوی ما حالت تهوع بگیرن ، تو این فصل آدم بخاطر هوا ، به خودی خود بیقرار میشه ، نباید م هم حس بد برا بقیه ایجاد کنیم 

وای عطر به بدن رو میدونم چه بوییه  منم خودم یه کم تپلم (۵،،۷ کیلو اضافه وزن دارم)میدونم که بیش ...

اسی مام و بادی اسپلش مام چه مدلیشو میزنی؟

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

منم عطر نمیزنم چون سردرد شدید میگیرم اما اسپری میزنم بادی کر صورتی خیلی خوشبوئه یه اسپری هم هست بوی تمیزی میده اونم همیشه میگیرم انگار بوی تازگی و تمیزی کسی رو میده که از حموم اومده معروفه به بوی تمیزی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیز من از نام بدم میاد ک بزنم زیر بغلم حس چندشی بهم دست میده 

اولش شاید قلقلکت بگیره بعدش عادت میکنه 

مامانمم اینطوری بود ، اولش گفتم دستتو آغشته کن بزن زیر بغلت دیگه کم کم عادت کرد 

مام به تنهایی خیلیییی جوابه 

منم از بوی عرق متنفرم هر روز یکی دوبار دوش میگیرم مام میزنم همیشه هم لباس زیر عوض میکنم روزی دو بار تیشرت عوض میکنن کلا تو این مورد وسواس شدید دارم ،ولی متاسفانه با یکی دو تا از دوستام که رفت و امد دارم خیلی بووو میدن یکی که بهونه بچه کوچیک و شیردهی میگیره میگه نمیرسم برم حموم اون یکیم بوی عرق کلا فرق میکنه با بقیه یه بوی تند و تیز و قوی هست تا مغز استخونت میره