2777
2789
عنوان

یه دختر بهم گفت چه بوی خوبی میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 112 پست
دقیقا منم مثل تو هیچ وقت نمیتونم عطر بزنم استرس میگیرمو سر درد ...اما همه تلاشمو برا خوشبو  شدن ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

من قبلا لوسیون میزدم اما الان چون وقتم کمه ، لوسیون برام وقتگیره 

من خیلیا رو دیدم متاسفانه به امید اینکه عطر میزنن ، بهداشتو رعایت نمیکنن و بوی خیلی بدی از ترکیب عطر و عرق ایجاد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمایی که بوی خوب میدن آرامش میدن برعکس آدمایی که بو عرق میدن استرس وارد میکنن

اره ، همش باید نگران باشی که نفهمه داری از بوش اذیت میشی

باورت میشه یه بار مهمون اومد خونمون ، مانتوشو انداخت رو چوب لباسی من ، خدا میدونه لباسای اون چوب لباشی تماما بوی عرق گرفته بود 

کار خوبی میکنی عزیزم  من قبلا لوسیون میزدم اما الان چون وقتم کمه ، لوسیون برام وقتگیره  ...

وای وای از اون ترکیب بوی عطر و عرق نگو ک حالم بد میشه . بنده خدا خواهر شوهرم وزنش بالاس دیر دوش میگیره تازه میخواد بره بیرون مستقیم عطرو به زیر بغلش اسپری میکنه یعنی حتی از روی لباس هم نمیزنه حالم واقعا بد میشه از اون بو ..‌.لامصبا عطر که بوی عرقو نمیبره باید دوووش بگیری 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
بیاو روتینتو معرفی کن ماهم فیض ببریم

من از مارکای خیلی خاصی استفاده نمیکنم مثلا مام و بادی اسپلشم رو هم میشه ۲۰۰ ، روزی دو بار هم میزنم بازم حدود یه ماه و نیم دارمشون 

مام و بادی اسپلش مای 

نرم کننده لباسمون قبلا سافتلن بود بوش تند بود الان اکتیو میگیریم 

شامپو بدن هم ایروکس کرمی ، برای بچه هاشو میگیرم من خیلی پوستو نرم و خوشبو و سفید میکنه

خدا خیرت بده نمیدونی چقدر هم شان خودتو حفظ میکنی با رعایت بهداشت فردی هم بقیه از وجودت کنارشون لذت میبرن و ناخوداگاه فرد محترمی تو ذهنشون تداعی میشی

دمت گرم 💌🫧

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

شامپو بدنت مارکش چیه؟خوشبوعه؟بوش میمونه؟

شامپو بدن بچه است ، ایروکس کرمی 

ببین یه بوی خوبی به بدنت میده ، خیلی ملایم 

من از حموم میام بیرون خودم تا یکی دو ساعت حسش میکنم ، خیلی بوی قوی ای نیست اما بوی تمیزیه

النظافه من الایمان 

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 
دقیقا منم مثل تو هیچ وقت نمیتونم عطر بزنم استرس میگیرمو سر درد ...اما همه تلاشمو برا خوشبو  شدن ...

یه توضیحی درمورد لوسیون میدی؟ من فقط شامپو بدن و مام و بادی اسپلش میزنم 

حالا مارکاش هم بگو بهمون بزا اطرافیان ما هم فیض ببرن از بوی خوووووش 

چششششم عزیزم خدمت شما 

مام و بادی اسپلش مای 

نرم کننده لباسمون قبلا سافتلن بود بوش تند بود الان اکتیو میگیریم 

شامپو بدن هم ایروکس کرمی ، برای بچه هاشو میگیرم من خیلی پوستو نرم و خوشبو و سفید میکنه