2777
2789
عنوان

یه دختر بهم گفت چه بوی خوبی میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 112 پست
حالا من می خوام اونی که تی وی تیلیغ میکنه رو سفارش بدم  خوشبو کننده بدن سورملینا  نمیدون ...

هر خوشبو کننده ای بزنی خوبه 

مام و بادی اسپلش من رو هم ۲۰۰ تومن نمیشه اما خیلی خیلی راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شامپو بدنو منم قبلا زدم واااای بوش عااالیههههه

اصن لامصب تا ساعتها حس خوبی. داری 

من قبلا پرتقالی گلرنگ میزدم خوب بود ، دونه دونه هم توش داره 

ولی خواهر زاده هام از این میزدن منم خوشم اومد 

اسی مام و بادی اسپلش مام چه مدلیشو میزنی؟

بادی اسپلش روش نوشته مونت وین ، مردونه س ولی بوی خنک تری از مدلای زنونه داشت دیگه به اون خاطر میگیرم 

مام هم درش سبزه ، این از اون در بنفش و صورتی بهتر و خنک تره

منم عطر نمیزنم چون سردرد شدید میگیرم اما اسپری میزنم بادی کر صورتی خیلی خوشبوئه یه اسپری هم هست بوی ...

اسمشو میدونی چیه اسپری عزیزم ؟

اقرین کار خوبی میکنی  منم مخصوصا بوی عطر شیرین و گرم بهم بخوره از سردرد کارم به حالت تهوع کشیده میشع

منم از بوی عرق متنفرم هر روز یکی دوبار دوش میگیرم مام میزنم همیشه هم لباس زیر عوض میکنم روزی دو بار ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

من مامانم دعوام میکنه میگه زیاد میری حموم ، چون سینوزیت دارم ولی اصلا نمیتونم بنظرم جز مهمی از شخصیت آدمه،  مخصوصا تو ابن فصل

منم پیش میاد گاهی روزی دو بار ، قلل و بعد بیرون رفتن دوش میگیرم،  خیلی حساسم هم ببخشید روی بوی دهن هم بدن 

مامان خودمم از اوناست که کم حموم میره ولی دعواش میکنم بزور میفرستمش،  مخصوصا موقع بیرون رفتن 

براش مام هم همیشه میگیرم 

عزمزمه عکسشو میفرستی یا میگی چه رنگیه الان سرچ کردم مونت وین  مردونه بود  فکرکنم اشتباه ...

آبیه عزیزم 

آره مردونه ست ، این خیلی بوی خنک تری از مدلای زنونه داره ، بخاطر همین میزنم