2777
2789
عنوان

زندگی اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 52 پست

الان بشینی حرص بخوری همه جی حل میشه؟ 

میگی که دوتا بچه داری و شرایط طلاقم نداری 

بخاطر بچه هات بخاطر خودت سعی کن شادتر زندگی کنی میدونم سخته ولی شدنیه 

اولا هی فوکوس نکن رو رابطه منفی خودتو شوهرت رو بدیهای شوهرت زوم نکن فقط بخاطر اینکه اعصابت راحت‌تر باشه 

سعی کن یکم محیط خونه رو شادتر کنی ی رنگی بدی به زندگیت مثلا قرار بزار شب یا عصر سر ی ساعت همه جمع شید وکیک وچایی بخورید اصلا هم حرف منفی نزن 

دوم گذشته رو فراموش کن اگه بد بوده برات 

سوم شوهرت رو دلگرم کن به زندگی حتی اگه اون اخلاقای منفی داره وتو ذوقت میزنه مثلا بعضی وقتا ی کادوی کوچیک بخر بش بده یا محیط خونه رو گرم وگیرا کن غذای خوب بپز به خودت برس نه بخاطر شوهرت بخاطر دل خودت وبچه هات، غر هم نزن یا کمتر بزن 

هر کدوم از ماها تو زندگی ی دردایی داریم بعضیاش قابل حل هست، بعضیا نیاز به زمان داره، بعضیا کلا حل نمیشه 

حالا تو فکر کن شما دسته سومی بشینی به چیزای بدبد فکر کنی همه چی حل میشه؟ یا فقط اعصابت خراب میشه هزارتا در ومرض میگیری و موهات سفید. میشه؟ و نمیتونی مادر خوبی باشی

میدونم خیلی سخته  ولی  فقط بخاطر خودت، دل خودت، بچه های معصومت سعی کن به خودت برسی به زندگیت برسی 

من 33 اون 34 بچهام تقریبا 6 ساله و 9 ماهه تحصیلات دوتامون لیسانس 

عزیزم شماکه تحصیل کرده هم هستی

نمیتونی بری سرکار؟؟

اگر میتونی مشاوره بگیری ودنباله کارتو بگیری 

یعنی راهکارهاشو اجرایی کنی بهت معرفی کنم

تلفنی هم هست

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شماکه تحصیل کرده هم هستی نمیتونی بری سرکار؟؟ اگر میتونی مشاوره بگیری ودنباله کارتو بگیری& ...

سرکار نمیتونم هم نمیذاره هم بچه کوچک دارم شهر غریبم 

لایک نکنید😬
الان بشینی حرص بخوری همه جی حل میشه؟  میگی که دوتا بچه داری و شرایط طلاقم نداری  بخاطر ب ...

باور میکنی یه مرده متحرک شدم دل و دماغ هیچ کاری ندارم کلا انگار لال شدم نمیتونم هیچ حرفی بزنم

لایک نکنید😬
الان بشینی حرص بخوری همه جی حل میشه؟  میگی که دوتا بچه داری و شرایط طلاقم نداری  بخاطر ب ...

درست میگی من شوهرم صب میره سرکار عصر میاد، خب منم همش تو خونم تو شهر غریبم هستم، حالا یا عصر میاد میره تو گوشی یاهم اگر ببرمون بیرون همش نگاش اینور اونور یا جلب توجه به هرقیمتی، بنظرت راهی هست؟ من سپردم به خدا ولی تحملش واقعا سخته

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
سرکار نمیتونم هم نمیذاره هم بچه کوچک دارم شهر غریبم 

من ۱۱سال شرایط وحشتناک با دوتا بچه رو تجربه کردم

افسردگی و....زندانی بودم تقریبا

من قبل ازدواجم یه دختر آزاد ودرسخون بودم ولی زود ازدواج کردم بنابه صلاحدید خانواده وکاملا سنتی

همطرم یه آدم سختگیر وبددل وپارانویید 

خیلی ضربه خوردم از زندگیم نابود شدم

اما بلند شدم باهر ترفندی بود راصیش کردم دانشگاه رفتمو شاعل شدمو 

الان واقعا فکر میکنم معجزه بود همش

بماند که درراه این تغییر وانقلابی که تو زندگیم داشتم چه ها که نکشیدمممممم😣😣

یه مشاور بهم کمک کرد البته مخفیانه مشاوره میگرفتم

بیسترین کمکش هم اینبود که ذهنیت وتفکر خودمو عوض کردم والان خداروشکر همه چیز خوبه

خواستی بگو شمارشو بهت بدم 

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
دیگه دلمرده شدم احساس پیری میکنم اصلا شاد نیستم ، همشم بخاطر رفتارای شوهرم بود

شرط میبندم نود درصد مشکلاتت مربوط،به پوله

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من ۱۱سال شرایط وحشتناک با دوتا بچه رو تجربه کردم افسردگی و....زندانی بودم تقریبا من قبل ازدواجم یه ...

مشاور رفتم میگه باید شوهرتم بیاد ولی راضی نمیشه 

لایک نکنید😬
مشاور رفتم میگه باید شوهرتم بیاد ولی راضی نمیشه 

چجوری رابطه ندارین ولی بچه ۹ماه داری

یا شرایط اینقدر طاقت فرسا بوده ولی دومی رو اوردی

پس زیاد بد هم نبوده 

ب نقاط مثبت فکر کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چجوری رابطه ندارین ولی بچه ۹ماه داری یا شرایط اینقدر طاقت فرسا بوده ولی دومی رو اوردی پس زیاد بد ه ...

خریت کردم بچه دوم آوردم واقعا ،، رابطه ماهی یه بار شاید اونم در حد خییییلی کوتاه که من کوچکترین لذتی نمیبرم 

لایک نکنید😬
خریت کردم بچه دوم آوردم واقعا ،، رابطه ماهی یه بار شاید اونم در حد خییییلی کوتاه که من کوچکترین لذتی ...

خریت نبوده 

شرابط ت اونقدر بد نیست .الان فقط خسته بچه داری هستی همه جا رو تاریک میبینی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.