2777
2789
عنوان

زندگی اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اتفاقا با فک و فامیلش مثل بلبل حرف میزنه میگه و می‌خنده ولی همههههههه چی رو از من مخفی میکنه  ...

چند سالتونه هردو؟؟

شرایط مشاوره گرفتن داری؟؟

بچه هات چند سالشونه؟؟

تحصیلاتت چقدره؟؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

منممم💔😢

از وقتی بچه اوردم هیچ حسی ب زندگی ندارم نمیدونم چطور شب روز میشه فقط روز شبم با بچهاس اصلا ب خودم‌نمیرسم هیچ شوقی دلخوشی ندارم ب زندگی.ن میتونم برم ن میلی ب موندن

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

چطورآخه

نه محبتی، نه چیزی، فقط رابطه اونم بیشتر بخاطر خودش،، ولی میخاد خودشو برا غریبه ها حرر بده، همش میخاد جلب توجه کنه، درهر شرایطی باهرچیزی حتی با خشتکش😮‍💨

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
میشه توضبح بدی چیشد اینطوری شد واسه چی بد رفتاری میکنه

ببین نمیدونم چجوری بگم کلا افکار خاص خودش رو داره مسایل مالیش کلا مخفیه همش شرط بندی میکنه و کلی بدهی داره از این و اون قرض می‌کنه کلا همه چیش با داداشاش هست همه چی رو به اونا میگه منو کلا ادم حساب نمیکنه همش تحقیر و فحش مخصوصا جلو فک و فامیلش

لایک نکنید😬
پای دقیقا مثل شوهر من

واقعا؟ فک نکنم کسی مثل شوهر من باشه، تو خیابون که میریم همش جلب توجه میخاد کنه همشم نگاه به این واون، بهشم که میگی میزنه زیرش یا میگه بی منظوره، همه جوره هم من ازش سرترم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
چند سالتونه هردو؟؟ شرایط مشاوره گرفتن داری؟؟ بچه هات چند سالشونه؟؟ تحصیلاتت چقدره؟؟

من 33 اون 34 بچهام تقریبا 6 ساله و 9 ماهه تحصیلات دوتامون لیسانس 

لایک نکنید😬
واقعا؟ فک نکنم کسی مثل شوهر من باشه، تو خیابون که میریم همش جلب توجه میخاد کنه همشم نگاه به این واون ...

مال من جلو فک و فامیل و خونوادش وحشتناک جوگیره

لایک نکنید😬