2777
2789
عنوان

زندگی اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 52 پست
باور میکنی یه مرده متحرک شدم دل و دماغ هیچ کاری ندارم کلا انگار لال شدم نمیتونم هیچ حرفی بزنم

ببین فکر کن مثلا طلاق بگیری و بری وبه قول خودت آزاد بشی 

ممکنه دوباره ازدواج کنی گیر ی آدمی بیفتی با مشکلات دیگ بعدم این وسط بچه هات ببخشید نابود میشن هیچکسی برای بچه شما بهتر از پدر خودشون نیست  حتی اگه ی پدر نه چندان خوب باشه میگه ی پدر بد بهتر از بی پدری هست تازه نگاه جامعه به طلاق آنقدر منفی هست که  آرزو میکنی برگردی با شوهرت همون زندگی رو بکنی 

پس کلا طلاق منفیه حتی اگه شرایطشم داشتی 

میدونی قدیما چرا رابطه ها استمرار داشت چرا طلاق کمتر بود؟ 

چون بجا تعویض به فکر ترمیم بودن 

زندگی کلا سخته با شرایط الان سخت‌تر شده دیگه زیاد خبری از اون رابطه های گرم وگیرا و عشق عاشقی نیست 

چون بشدت مشکلات اقتصادی وشغلی زیاد شده مردا زیاد حوصله ندارن خب اونام آدمن کم میارن ولی به روی خودشون نمیارن ربات که نیستن شما فکر کن از صب بری سرکار چند نفر سرت داد بزنن و طلبکارت باشن ازاونور برای چند غاز حقوق هی سرتو خم کنی پیش این واون دیگه حوصله ای میمونه؟ 

دل ودماغی برات نمونده؟ ی لحطه فکر کن اونا که تا مثلا ی تعطیلی میشه میرن شمال میرن اینور اونور عشق وحال، مشکلات ندارن، 

همه مشکل دارن مخصوصا الان ولی میزنن به بیخیالی چون میبینن ارزش نداره مگه چقدر میخوای عمر کنی که هی بشینی غصه بخوری و خودتو اذیت کنی 

هیچ تضمینی نیست هیچ تضمینی که شما فردا صبح هم سرحال وسالم باشی و زنده! 

پس تا هستی تا کنار بچه های خوش بگذرون وبذار با خاطره خوب بزرگ بشن 

با کارای کوچیک شروع کن مثلا عصرا بچه ها رو بردار ببر پارک سرکوچه یا خیابونی جایی یکم براشون خرید کن 

پول اونم نداری باشوهرت هماهنگ کن برا بچه ها عصر برین ی پارکی جایی ی چایی میوه بخورین داشتین ی شام ساده هم بخورین برگردین

یا از بیرون غذا بگیرین تو خونه بخورین اگه شوهرت جایی نمیاد بچه ها هم ک عاشق پیتزان 

خلاصه همینجوری کوچولو کوچولو برا خودت دلخوشی درست کنی حتی شوهرتم پایه نبود مهم نسیت

[QUOTE=342547822]درست میگی من شوهرم صب میره سرکار عصر میاد، خب منم همش تو خونم تو شهر غریبم هستم، حالا یا عصر میاد می ...[/QUOTE

تقریبا مشکل 90 درصد خانوما الان همینه شوهره صب تا غروب سرکاره خانما هم انتظار دارند با شوهرشون به هرحال برن تفریح وخوش گذرونی 

از اونورم مقایسه شوهر فلانی با خودمون که چقدر برای خانمش وقت میذاره همش به تفریح مسافرتن شده غوز بالای غوز  شوهره بدبختم شب میاد استراحت کنه دعوا میشه ک تو به من توجه نمیکنی 

حتی چند وقت پیش ی تاپیک هم داشتیم طلاق برای اینکه شوهرم منو نمیبره تفریح 

تا وقتی وابسته به ی نفری که بیاد حالتو خوب کنه همش حالت بده تا وقتی وابسته ای شوهرت مادرت پدرت ببرتت تفریح هیچ وقت تفریح نمیری 

باید یاد بگیری که خودت با خودت تفریح کنی وقتتو جوری بگذرونی ک حالت بیاد سر جاش 

وقتی میگیم با خودت حال کن یعنی بیرون برو حالا ایم بیرون رفتنه میتونه کافه باشه میتونه استخر باشه میتونه خیابون باشه میتونه سوپری سر کوچه اتون باشه 

پول نداری برو یکم تو خیابون بگرد مردم رو ببین ی بستنی برا خودت بخر بخور بیا خونه ببین چقد حالت سرجاش میاد

من شادی رو تو چیزای خیلی کوچیک میبینم مثلا میرم فروشگاه سر کوچمون ی بيسکوئيت میخرم میارم با چایی میخورم کلی حال میکنم 

یا میرم سوپری سر کوچمون یکم نون باگت میخرم میام کتلت درست میکنم ساندویچ میکنم میخورم انقد بهم حال میده 

من شوهرم الان وتا آخر تابستون و پاییز بشدت کارش زیاده بشدت آنقدر مشغله داره که حوصله نداره حتی بیرون بریم ی بستنی بخوریم حتی روزای تعطیل هم کار هست خونه هم باشه میگه جایی نمیام 

تازه عید ک سرش خلوت بود همش سه روز خونه بود بقیش کار کار کار 

الان ک آنقدر اعصابشم خورده حوصله هیچ کاری نداره میاد خونه بزور ی شام وچایی وخواب 

حالا من چیکار میکنم میشینم غصه میخورم؟ برا خودم مشغله درست میکنم مثلا میگم امروز برم بیرون ی خرید کوچیک بکنم فردا برم خونه مادرم  بعدش ی شام توپ بپزم و بخوریم  در هفته یک یا دوبار خونه مادرمم هستم اونم بعضی وقتا میشه ده روز ی بار 

راستش حوصله کلاس رفتن تو این گرما رو هم ندارم 😁صبح ها میخوام برم پیاده روی 

اگه حوصله بیرون نداری ی کلاس برو ک سرگرم بشی مثلا نقاشی یا ورزشی یا زبان اینجوری سرگرم میشی دیگ حوصلم سر نمیره 

ولی یاد بگیر خودت با خودت وقت بگذرون چون در غیر این صورت همش بی حوصله وخسته ای

من مثال کوچیک میزنم که همه بتونن استفاده کنن وگرن پول داشته باشی ک میتونی بری تنهایی کافه و رستوران تازه انقدم حال میده😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=342547822]درست میگی من شوهرم صب میره سرکار عصر میاد، خب منم همش تو خونم تو شهر غریبم هستم، حا ...

عزیزم من وقتیم باشوهرم بریم بیرون همش میخاد جلب توجه کنه، به هرقیمتی، حتی غیر اخلاقی،، ازاین اخلاقاش نمیتونم اروم بگیرم وگرنه من تنهایی زیاد داشتم وبرام مهم نبود این اخلاقاش رو مخمه

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
برا کی جلب توجه کنه؟ فقط خانوما یا همه؟  تا حالا بهش گفتی چقدر اذیتی سر این موضوع

زنا، اره گفتم میگه تو همش تو همین چیزایی من مقصر میشم، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀