[QUOTE=342547822]درست میگی من شوهرم صب میره سرکار عصر میاد، خب منم همش تو خونم تو شهر غریبم هستم، حالا یا عصر میاد می ...[/QUOTE
تقریبا مشکل 90 درصد خانوما الان همینه شوهره صب تا غروب سرکاره خانما هم انتظار دارند با شوهرشون به هرحال برن تفریح وخوش گذرونی
از اونورم مقایسه شوهر فلانی با خودمون که چقدر برای خانمش وقت میذاره همش به تفریح مسافرتن شده غوز بالای غوز شوهره بدبختم شب میاد استراحت کنه دعوا میشه ک تو به من توجه نمیکنی
حتی چند وقت پیش ی تاپیک هم داشتیم طلاق برای اینکه شوهرم منو نمیبره تفریح
تا وقتی وابسته به ی نفری که بیاد حالتو خوب کنه همش حالت بده تا وقتی وابسته ای شوهرت مادرت پدرت ببرتت تفریح هیچ وقت تفریح نمیری
باید یاد بگیری که خودت با خودت تفریح کنی وقتتو جوری بگذرونی ک حالت بیاد سر جاش
وقتی میگیم با خودت حال کن یعنی بیرون برو حالا ایم بیرون رفتنه میتونه کافه باشه میتونه استخر باشه میتونه خیابون باشه میتونه سوپری سر کوچه اتون باشه
پول نداری برو یکم تو خیابون بگرد مردم رو ببین ی بستنی برا خودت بخر بخور بیا خونه ببین چقد حالت سرجاش میاد
من شادی رو تو چیزای خیلی کوچیک میبینم مثلا میرم فروشگاه سر کوچمون ی بيسکوئيت میخرم میارم با چایی میخورم کلی حال میکنم
یا میرم سوپری سر کوچمون یکم نون باگت میخرم میام کتلت درست میکنم ساندویچ میکنم میخورم انقد بهم حال میده
من شوهرم الان وتا آخر تابستون و پاییز بشدت کارش زیاده بشدت آنقدر مشغله داره که حوصله نداره حتی بیرون بریم ی بستنی بخوریم حتی روزای تعطیل هم کار هست خونه هم باشه میگه جایی نمیام
تازه عید ک سرش خلوت بود همش سه روز خونه بود بقیش کار کار کار
الان ک آنقدر اعصابشم خورده حوصله هیچ کاری نداره میاد خونه بزور ی شام وچایی وخواب
حالا من چیکار میکنم میشینم غصه میخورم؟ برا خودم مشغله درست میکنم مثلا میگم امروز برم بیرون ی خرید کوچیک بکنم فردا برم خونه مادرم بعدش ی شام توپ بپزم و بخوریم در هفته یک یا دوبار خونه مادرمم هستم اونم بعضی وقتا میشه ده روز ی بار
راستش حوصله کلاس رفتن تو این گرما رو هم ندارم 😁صبح ها میخوام برم پیاده روی
اگه حوصله بیرون نداری ی کلاس برو ک سرگرم بشی مثلا نقاشی یا ورزشی یا زبان اینجوری سرگرم میشی دیگ حوصلم سر نمیره
ولی یاد بگیر خودت با خودت وقت بگذرون چون در غیر این صورت همش بی حوصله وخسته ای
من مثال کوچیک میزنم که همه بتونن استفاده کنن وگرن پول داشته باشی ک میتونی بری تنهایی کافه و رستوران تازه انقدم حال میده😆