2777
2789
عنوان

شهربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 17 پست
من فکر میکنم بخاطر فشارها عصبی و استرس های که تحمل کردیم دیگه اعصابمون نمی‌کشه  اما بخش لذت نب ...

فکر میکنم هر دو موردی که گفتی درسته.. هر چی سن میره بالاتر محتاط تر میشیم و از طرفی به خاطر استرس ها و مسائلی که پشت سر گزاشتیم بی حوصله تر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من الان عاشق مسافرت هستم علل الخصوص اینکه بتونم دست باز خرج کنم واقعا تصمیم دارم برم والا به جای این ...

منم سفر دوست دارم ولی اولویتم بچه هان.. اینا هر جایی دوست ندارن منم همیشه میگم هر جا شما بگید میریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سفر دوست دارم ولی اولویتم بچه هان.. اینا هر جایی دوست ندارن منم همیشه میگم هر جا شما بگید میریم

نه به دل خودت هم راه بیا خودتم دوباره به سن الانت بر نمی‌گردی که الان جوانی میتونی سفر بری رستوران بری چهار تا کوه و جنگل بری پسفردا روز آدم تو سم بالا آدم قند میگیره چربی میگیره جرعت نمیکنه یه رستوران بره چهار تا پله نمیتونه بالا و پایین بره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی