2777
2789
عنوان

شهربازی

289 بازدید | 17 پست

من نوجوونی هام عاشق شهربازی بودم عاشق بازی های پر ترس استرس اما الان اصلا لذت نمی برم نمی‌ترسم ولی خوشم نمیاد دیگه الان فقط آرامش دوست دارم

دلم میخواد بدونم بقیه هم اینجوری هستن یا من خیلی پیر شدم؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

چند سالته؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گاهی دلم هیجان میخواد میرم دوتا سوار میشم میترسم میرم میشینم سر جام 

هنوز جرات نکردم سقوط ازاد سوار شم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سال۳۵

چند وقت پیش رفتیم پارک ارم فقط چرخ و فلک سوار شدم همونم اصلا به پایین نگاه نمیکردم.. هر چی دخترم اصرار کرد گفتم مامان واقعا نمیتونم.. یادمه مجرد بودم میرفتیم ارم تمام بازی های خطرناک مثل سورتمه و ترن و .... را سوار میشدیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

میگن هرچی به جاش واقعا همین آدم اگه از چیزی لذت میبره باید همون موقع انجام بده والا بعداً واقعا بعد ها هیچ لطفی نداره

من گاهی دلم هیجان میخواد میرم دوتا سوار میشم میترسم میرم میشینم سر جام  هنوز جرات نکردم سقوط ا ...

خیلی خوبه سقوط آزاد من زمان دانشجوییم رفتم 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میگن هرچی به جاش واقعا همین آدم اگه از چیزی لذت میبره باید همون موقع انجام بده والا بعداً واقعا بعد ...

خیلی موافقم..

چند وقت پیش رفتیم پارک ارم فقط چرخ و فلک سوار شدم همونم اصلا به پایین نگاه نمیکردم.. هر چی دخترم اصر ...

من فکر میکنم بخاطر فشارها عصبی و استرس های که تحمل کردیم دیگه اعصابمون نمی‌کشه 

اما بخش لذت نبردنش هم احتمالا بخاطر بالغ تر شدن مغز که دیگه دنبال هیجان صرف نیست

خیلی موافقم..

من الان عاشق مسافرت هستم علل الخصوص اینکه بتونم دست باز خرج کنم واقعا تصمیم دارم برم والا به جای اینکه همین جور پول بذارم روهم آدم باید پولش زندگی کنه