2777
2789
عنوان

راضی کردن همسر برای باردار شدن

236 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من 2سال و نیم تو عقد بودم الان هم 1سال و نیمه که اومدم خونه ی خودم. دیگه کم کم دلم بچه می خواد ولی شوهرم اصلا موافق نیس و میگه باید شرایط مالیمون بهتر بشه و همه ی تفریحاتمون و سفر هامونو رفته باشیم بعد بچه بیاریم ولی من هر جور فکر میکنم اگه بخوام به حرفش گوش بدم حداقل 10 سال دیگه طول میکشه. از طرفی الان هم شرایط مالی بدی نداریم هم صاحب خونه هستیم و هم ماشین مناسبی داریم ولی باز هم خونه رو مناسب بچه نمیدونه. حالا من موندم چه جوری راضیش کنم. میشه راهنماییم کنین؟

عزیزم اصرار بیجا نکن چون اگر همسرت قلبا راضی نباشه بعد از به دنیا اومدن بچه همراهیت نمیکنه و شما هم خیلی خسته میشی و لذتی از بچه داری نمیبری.

بهش فرصت بده غیر مستقیم از بچه دار شدن و حسناتش تعریف کن.عکس بچه های ناز رو براش بفرست.

مثلا عروسک بخر و بگو یهو دلم خواست کاش بچه داشتیم

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زیر 25 سالی زیاد اصرار نکن...چون زوده البته من خودم 22سالگی دخترم به دنیا اومد ولی من و همسرم قلبا راضی بودیم و 3سال  و نیم از عروسیمون گذشته بود

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن