2777
2789

بچه ها نوبت گیری دکتر افلاطونیان یا کریم زاده چه جوره ؟ 

از شهرستان میخام برم یزد، نوبتاش چند وقته هست 

تلفنی هست یا حضوری همون روز بریم نوبت میدن ؟

میخام یزد علاف نشم

فقط آی وی اف می کنند یا میکرو هم انجام میدن؟

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد

خاك بر سرم بيمارستان ،، مادر يزيد،، خوندم 😑

اومدم ببينم كجاست كه منهدم نشده تا حالا با اين اسم 😅😅😅😂😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

باید زنگ بزنی مشاوره و نوبت دهی، غالبا نوبتها یکماهه هستن، ولی دکترهاش ارزش دارن جدا. هر دو کار را بسته به نوع مشکل شما انجام میدن

شماره نوبت دهی 03536232007

03536232008،

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید زنگ بزنی مشاوره و نوبت دهی، غالبا نوبتها یکماهه هستن، ولی دکترهاش ارزش دارن جدا. هر دو کار را ب ...

پس یکماهه هست ؟

اخه داخل سایت بیمارستان نوشته  هر روز صبح نوبت میدیم 

پس یکماهه هست ؟ اخه داخل سایت بیمارستان نوشته  هر روز صبح نوبت میدیم

اگه حضوری بیای باید هفت صبح بیای کلینیک مشاوره بشی نوبت بهت بدن اما نوبت اون روز را نمیدن. بببین اگه مشکلت نازایی هست میگن باید بعد از پاک شدنت باشه و دو سه روز از نزدیکت گذشته باشه تا وضعیت رحمت در بهترین حالت برای معاینه باشه. اگه اورژانسی باشی یا نعرفی نامه از دکتر خاصی داشته باشی همون روز ارجاعت میدن 

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

اگه حضوری بیای باید هفت صبح بیای کلینیک مشاوره بشی نوبت بهت بدن اما نوبت اون روز را نمیدن. بببین اگه ...

من که وضعیتم اورژانسی هست 

وقت ندارم 

پس به نظرت تلفنی نوبت بگیرم کارم سریعتر میشه ؟

همین حالا تماس بگیر خودشون بهت میگن، پرسنلش خوش برخوردن. فقط سرشون خیلیی شلوغه، تاریخ پریودت را حساب کن و بگو فلان روز پاک میشی تا بهت نوبت نزدیک پاک شدنت را بدن

من که وضعیتم اورژانسی هست  وقت ندارم  پس به نظرت تلفنی نوبت بگیرم کارم سریعتر میشه ؟

زنگ بزن مشکلت را بگو، راهنماییت میکنن

همین حالا تماس بگیر خودشون بهت میگن، پرسنلش خوش برخوردن. فقط سرشون خیلیی شلوغه، تاریخ پریودت را حساب ...

مرسی گلم . شما خودت اونجا رفتی ؟ 

پس داخل پاکی باید برم فرق نمیکنه چه روزی باشه آره ؟

بله من یزد ساکنم زیر نظر دکتر کریم زاده درمان انجام دادم و باردارم. روزهات قبل تخمک گذاری باید باشه تا وضعیت تخمدونها و فولیکولهات هم بررسی بشه، یعنی قبل از روز چهاردهم

چون از راه دور میای بهتره همه موارد را رعایت کنی. اگه همسرت هم آز اسپرم جدید داره باید بیاری و بهتره همسر همراهت باشه مخصوصا اگه مشکل از ایشونه

صب ها حضوری باید بری

اونم واسه همون روز که نمیدن

اول  مشاوره میگر تا ببینن مشکل چیه

نوبت گیریش هم یه ماهه هست اگه اشتباه نکنم

اگه دیگه نامه داشته باشی و اورژانسی باشی شاید نوبت زودتر بهت بدن

ولی خدایی خیلی شلوغه 

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
صب ها حضوری باید بری اونم واسه همون روز که نمیدن اول  مشاوره میگر تا ببینن مشکل چیه نوبت گیر ...

پس به دکتر بگم نامه اورژانسی بهم بده 

هزینه می تونی بگی چقدر شده ؟  مشکل از خود شما بود ه یا از آقاتون؟ من مشکل خودم هست ذخیره تخمد ...

من مشکل از خودم بود، منم تخمدونهام کوچیک شدن و ذخیره م لب مرز بود و مشکل رحم هم داشتم، مشکل رحمم را با جراحی برطرف کردن طبیعی باردار شدم