2777
2789
عنوان

شپش سر...دوستان لطفا راهنمایی کنید

7571 بازدید | 34 پست

دخترم دو هفته اس سرش شپش زده، با شامپو پرمترین چند بار شستم اما هنوزم رو سرش هستن، میگن شامپو خارجیش بهتره کسی تجربشو داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شامپوها دور از جون سرطان زا هستند دوستم چون همون سوسک کش و حشره کشه تقریبا من دخترم هرسال شپش میزنه از مدرسه میگیره همه داروها و .. رو هم امتحان کردم چارش اینه:

شستن موی سر با پودرماشین (پودرو تو اب حل کن بعد بریز رو سرشو بشور) بعدشم کل موهاشو از ریشه نرم کننده بزن با شونه دندونه ریز شونه کن فقط یادت باشه نزاری موهاش توی حوله و خیس بمونه اگر بشه جلوی افتاب خشک کنی که عالیه یه روز درمیون این کارو ادامه بده یه هفته ای شپشا از بین میرن نگران نباش.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

عزیزم اون شامپوها زیاد خوب نیس . ضرر داره . 

بهترین راه اینه که موهاشو کوتاه کنید . و به موهاش سس مایونز بزنید و چند ساعت بمونه . 

موهاشم ارایشگاه کوتاه نکنید . چون به دیگران هم سرایت میکنه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

دیگه شامپو نزن تکرار این شامپوها در فاصله زیر 6 ماه اصلا خوب نیست.

سس مایونز بزن اونم دوبار به فاصله یک هفته. کل سرشو بزن و یه کیسه پلاستیک قشنگ بکش رو سرش حداقل 8 ساعت بمونه. بعدش با آب گرم و شامپو بشور و نرم کننده زیاد بزن و با شونه ریز شونه کن تو حموم. هفته بعد هم تکرار کن که اگر تخمی مونده و باز شده اونا هم کشته بشن.

اگر درست انجام بدی کلا ریشه کن میشن.

یادت نره که ملاحفه هاش و لباساشو هم با آب جوش بشوری. کش سر و گل سر و چیزایی که نمیشه شست رو چند روزی تو کیسه پلاستیک قرنطینه کن.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

دختر يكي از اقوام مبتلا شده بود، چاره اي جز پرمترين نداره و خودتونو با سركه و اين چيزا خسته نكنيد. ولي بايد هر روز جلوي نور سرش رو تميز كنيد و تخمها و شپش ها رو از داخل موهاش جدا كنيد. هر روز هم داخل تخت خوابش و به ملافه ها حشره كش اسپري كنيد. مراقبت مادر در روند بهبودي خيلي تاثير داره

عزیزم اون شامپوها زیاد خوب نیس . ضرر داره .  بهترین راه اینه که موهاشو کوتاه کنید . و به موهاش ...

خودشون اگه وارد به آرایشگری نباشن که طفلی بچه موهاش بد طور میشه...شونه و حوله مخصوص خودشو همراه ببره به آرایشگر هم بگه وسیله هاشو ضد عفونی کنه .اینجوری بهتره

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

مربی بهداشت ما ازاینا به بچه هایی که این مشکل رو دارن میده

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌