2777
2789

مشکلات میشه یه درد غیر قابل بیان 

امروز همکارم گریه میکرد خواستم دلداریش بدم بغلش کردم وبا خودش میگفت خسته شدم 

یکم برام تعریف کرد متوجه شدم از روزی که ازدواج کرده تا حالا 

شوهرش شغل نداره حدودا ۵ ساله  البته روز اول  با اعتماد به نفس گفتن که فلان  ارگان  قبول شده قراره بره سرکار و اصلا نگران شغلش نباشید حالا اینکه نشده و این خانم مخالفت کرده و خانوادش نذاشتن ازدواج بهم بزنه به کنار 

خودش تلاش کرده ودرس خونده  و شاغل شده و همچنان شوهرش از لحاظ مالی  دستش تو جیب پدرشه وفقط خرج خورد وخوراک خونرو میده اونم خیلی محدود  وهنوز دنبال شغلی هست که یه شبه پولدار بشه 

تا زمانی که خودش شاغل بشه پدرش تمام هزینه هاشو میداده حتی برای لباس زیر و کرایه تاکسی

امروز میگفت که اینکه بعداز چند سال نتونستم برای   خرید یه مانتو روی شوهرم حساب کنم یا توقع داشته باشم وقتی نیاز به پول دارم بهم کمک کنه  همیشه من بودم که کم اورده کمک کردم ومادرشوهرشم با وجود دیدن این شرایط دائم فشار اورده که بچه بیار البته بچه دار نشده  

من نتونستم هیچ راه حلی بهش بدم واقعا 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

و خانواده هایی که هنوز طلاق براشون تابو هست حاضرن دخترشون زجر بکشه جدا نشه

خودش الان وابسته شده میگه اگر اون موقع جدامیشدم راحت بود ولی الان نمیتونم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان