2777
2789
همین دیگه مدیری اصرار می‌گیرد یکیشو بگو این میگفت آخه خیلیه 😬 تا چند دقیقه مکالمه ادامه داشت. هیچیم ...

یادمه🤣🤣

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

آدمای بی هنر بیشتر اقبالشون بلند

دیدم که میگم

مایی که همه چی بلدیم هیچکس قدرمونو نمیدونه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نوزاد کوچولو رو عین دسته گل بزرگ کردم هر روز بازی کردم باهاش به نیازهاش توجه کردم، الان یه بچه ش ...

ی بچه نیست شما ریشه ی نسل درست رو پرورش دادی 🌱💖

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

خیاطی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

آدمای بی هنر بیشتر اقبالشون بلند دیدم که میگم مایی که همه چی بلدیم هیچکس قدرمونو نمیدونه

نخیر قبول ندارم من بی هنرم ولی اصلنشم اقبال بلند نیس ذکر همیشم....  ب این زندگیه🤣