2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم این چه حس و حالیه💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست

من روانشناس رفتم فایده نداشت روانپزشک فقط فقط قرص اعصاب داد قرص افسردگی داد فقط فقط چاق شدم هیچ فایده ای هم نداشت

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم واسه همین نرفتم 

تاثیری ندارم من الان ۳ الا ۴ ساله همبنه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

چقدر طول کشید؟ خود به خود گذشت و خوب شدی یا کاری کردی

من پیش روانشناس رفتم ولی گفت اونقدر جدی نیس و این نوع افسردگیه که هر کسی حداقل یه بار تو زندگیش میگیره و جای نگرانی نیست، یسری کار های کوچیک گفت انجام بدم مثل حرف زدن راجب مشکلم با بقیه، باز کردن پنجره های خونه و نور و آفتاب افتادن تو خونه که سروتونین تو بدن ترشح بشه یا سعی برای انجام دادن یه کار کوچیک حتی اگه غذا خوردنه. چندین ماه واسه من طول کشید و یهو خود به خود و مرور زمان خوب شدم. و اینکه وقتی خوب شدم حالم خیلی بهتر از قبل شد.

یجورایی با افسردگی و زمان دادن بهش زخم ها و ناراحتی های روح درمان میشن.🫠✨️

عزیزم چیزی نیست طبیعیه. داری دوره بدی رو میگذرونی و این برای هممون پیش اومده من سال کنکورم اینجوری بودم. شما شاید بخاطر یه چیز دیگه ولی خب گذراست. با تراپیست حرف بزن اروم شی ولی اصلا نه روانپزشک برو نه الکی الکی هرچی دادن بخور 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
دلیل خاصی داره؟ 

نمیدونم🙂💔

منم پشت کنکورم دوساله

خب دیگه بخاطر همونه. بابا من رفتم دانشگاه نگم برات دنیام عوض شد اصلا یکی دیگه شدم. البته میخوام امسالم درکتار دانشگاه کنکور بدم ولی ترم اولم هستم و پشت کنکور نموندم

توهم ازاد ثبت نام کن در کنارش کنکور بده

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
خب دیگه بخاطر همونه. بابا من رفتم دانشگاه نگم برات دنیام عوض شد اصلا یکی دیگه شدم. البته میخوام امسا ...

من همین الانم که پشت کنکورم حرف میشنوم از خانوادم باید زودتر قبول شم دولتی برم یه رشته ای ک زودتر ب حقوق برسم همش فکر میکنم اگه امسالم نشه چجوری پول دربیارم تو این دنیای بیکاری💔🥺 شاید واسه همینه

شما چه رشته ای آزاد رفتی؟ سال کنکورت چجوری این حسو کنترل کردی که به درست لطمه نزنه 

من همین الانم که پشت کنکورم حرف میشنوم از خانوادم باید زودتر قبول شم دولتی برم یه رشته ای ک زودتر ب ...

خب پس ببین میدونم قطعا از این حرفا زیاد شنیدی ولی بخون قبول شو. مطمئن باش زجر روحی که الان میکشی خیلی از سختیه درس خوندنه بیشتره. من ازاد بدون کنکور روانشناسی ثبت نام کردم. راستش من سال کنکور همرو گول زدم و عملا هیچی نخوندم و خیلی پشیمون شدم بعدش واسه همین میخوام باز کنکور بدم. خیلی حالم بد بود حس تنهایی میکردم حس افسردگی داشتم اینو همه کنکوریا دارن تو تنها نیستی. سعی کن بخونی چون وقتی بخونی خود به خود انگیزه میگیری و امیدوار میشی