2777
2789

حالم از همه چی بهم میخوره حس و حال راه رفتنم ندارم میشینم ساعتا زول میزنم به روبروم نمیتونم بلندشم از خونه بدم میاد از بیرون بدم میاذ از حرف زدن بدم میاذ از سکوت بدم میاد به ایندم بدبینم حس میکنم قراره توی بدبختی بیشتر غرق شم از ادما متنفرم فقط دلم میخواد گریه کنم همش مرگ عزیزامو تصور میکنم یا فکز میکنم قراره خودم به زودی بمیرم حالم از این حالمم بهم میخوره دلم میخواد بلند شم ادامه بدم به زندگیم بخندم شاد باشم همه زورمم میزنم ولی انگار بهم یه قفل و زنجیر سنگین بستن و منو دوباره میکشونه ته همین چاه فوقش دو س ساعت حالم خوبه واقعا نمیدونم چیکارکنم بهترین روزای زندگیم داره اینجوری میگذره  دلم میخواد خودمو نجات بدم ولی نمیدونم چجوری💔🥺

شما تاحالا اینجوری بودین؟ چرا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شبیه همین🙂💔

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

متاهلی؟بچه داری؟چندسالته؟چرا؟چند وقته؟

مجردم 19 سالمه تقریبا 2 3 ساله ولی جدیدا بیشتر شده قبلا باز یه فیلم دیدن بهم انگیزه میداد الان دیگه همونم بهم حس خوب نمیده.. چرا که نمیدونم همه چی دست به دست هم داده من نابود شم

دیوارای خونه دورم کردن از تموم دنیا دورم کردن ♬♫♪

تو خودم تو تنهاییم حبسم من اشکام از بس ریخته کورم کردن

تو دلم عشقه ولی بیچاره از غم دوری همش بیماره ♬♫♪

آرزومه خوب شه حالم اما هر طرف میخوام برم دیواره

نیستی اینجا ولی من حست میکنم تو هر لحظم تورو احساست میکنم ♬♫♪

انگار دارم هنوزم لمست میکنم دلتنگتم

نیستی اینجا ولی عشق تو با منه قلبم داره فقط واسه تو میزنه ♬♫♪

upmtest 2 دانلود آهنگ امین حبیبی حبس

از دلتنگی دلم داره جون میکنه دلتنگتم ♬♫♪

توی این خونه ی تاریک دارم لحظه های مردمو میشمارم

من بدون تو تو این تنهایی از خودم از زندگیم بیزارم ♬♫♪

غصه خوردن کار هر روز منه عشق تو آتیش به جونم میزنه

من فقط عاشق شدم فقط همین بی گناهم جرمم عاشق شدنه ♬♫♪

بی حوصلم خستس دلم تموم شده تحملم

نیستی اینجا ولی من حست میکنم تو هر لحظم تورو احساست میکنم ♬♫♪

مجردم 19 سالمه تقریبا 2 3 ساله ولی جدیدا بیشتر شده قبلا باز یه فیلم دیدن بهم انگیزه میداد الان دیگه ...

منم دو سال پیش همین بودم ،توضیح مفصل باید بت بدم ولی خب اینکه خودت میخای تعقییر کنی یا نه مهمه

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻