2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه فهمیدم همون یه مشکل منو داره به جنون میرسونه ،روزی هزار تا فکر میکنم ،برم نرم بچه هام‌چی میشن  زندگی م بعد این‌چی میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

استارتر اون که نمیتونی عوض کنی ولی خودتو که میتونی واسه خودت واسه پوستت واسه موت کلا واسه خودت بیشتر وقت بذار روی عیباش زوم نکن بخدا زندگی‌ای بقیع هم فکر نکن گل و بلبله

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
استارتر اون که نمیتونی عوض کنی ولی خودتو که میتونی واسه خودت واسه پوستت واسه موت کلا واسه خودت بیشتر ...

مرسی عزیزم ولی مشکلاتمون خیلی زیاده منم سعی می کنم بهش فکر نکنم ولی اخر واولش مشکلات سر باز می کنن

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
من غربتم تموم شدنی نیست تا عمر دارم باید غریب باشم و غریب بمونم .... 

دلم گرفت عزیزم انشااله زود تر مشکلت حل میشه

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
دلم گرفت عزیزم انشااله زود تر مشکلت حل میشه

چطوری حل میشه ... یا باید خدا نکرده این زندگی رو تموم کنم یا .... از درک نکردن خونوادم خیلی دلگیرم وگرنه شوهرم تقریبا ازش راضی هستم شوهرم خوبه فقط حسابی دست و بالش خالیه بخاطر همین نمیتونم زیاد برم شهرمون

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht