سلام من هفته 15 بارداری هستم ظهر نصف بسته سبزی ریحان با غذام خوردم که باعث شد دل درد بگیرم الان تو اینترنت خوندم که ریحان باعث سقط میشه آیا شکم دردم مربوط به اونه؟ چیکار کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من نشنیده بودم کلی هم خوردم فک نمیکنمااا شاید تلقیم میکنی ب خودت من خودم نمیدونستم ی بطری اب زرشک خوردم انقد ترسیدم رفتم دکتر گفت فقطططط اب بخوررر خیلی زیاد تا دفع بشه شما هم اب زیاد بخور
بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
خیلی خوبه، ولی من زیاد سبزی نمیخورم، هضمش برام سخته، سر دلم میمونه
دلت نخواد الانم دارم میخورم😂😂😂منم معدم میسوزه ولی شنیدم واسه پوست مادرو بچه خیلی خوبه چون تو دوران بارداری کلا میگن پوست خراب میشه ولی سبزی باعث میشه جلوگیری کنه
بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین