2777
2789
عنوان

رشته تجربی

1975 بازدید | 23 پست

سلام خانوما 

دختر من انتخاب رشته داره سال بعد 

درسش هم خوبه مثلا ریاصی و علوم همیشه ۱۹ یا ۲۰ هست

علاقه هم داره به پزشکی میخاد بره رشته تجربی

ولی میگن شیفت داره سخته . شیفت هاش سنگینه . و اینکه قصور پزشکی زیاده و درد سر داره (داخل یکی از سایت ها نوشته بود نمیتونی دوران دانشجویی دانشجویی ول  کنی و ادامه ندی  باید خسارت بدی )

میدونم دندون پزشکی اینا هم میتونه در اینده بره ولی دوست نداره میگه باید پزشکی بخونم بعد جراح بشم 

بنظرم کورکورانه داره کاراش رو انجام میده 

نظرتون درباره شیفت هاش چیه کسی اینحا خونده تجریی؟

خدایاشکرت❤️

من دانشجوی پزشکی ام و شیفت هاش مخصوصا دوران اینترنی ک نزدیک ب گرفتن عمومیه خیلی سنگینه باید علاقه داشته باشی ک بتونی ادامه بدی ن صرفا بخاطر پول واین حرفا ک خبری نیس

اصلا الان دوران فکر به پزشکی یا چیز دیگه نیست

اول باید ببینه از پس دبیرستان چطوری برمیاد

۱۹ ۲۰ شدن تو راهنمایی حتی خوندنم نمیخواد

بعدم اگه عشق واقعی به پزشکی داشته باشه بنظر من تمام سختیا رو میشه تحمل کردو به اینا فکر نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم دانشجوی دندان پزشکی ام❤️تو یه محیط درس میخونیم

اینطور نیست

من مشاور تحصیلی ام هستم

پیشنهادم به شمااینه قبل از انتخاب رشته دخترتون رو چندبار محیط بیمارستان ببرید و چندساعتی بذارید بامحیط اشناشه

بستگی به روحیه طرف داره

از سال چهارم بله کلاس ها تو بیمارستان و بلاک های مختلفه و هر بخشی رو میبینن

انصرافش هم مثل انصراف سایر رشته هاست مگراینکه تعهدی قبول شن که خب انصرافش میشه مثل فرهنگیان و جریمه داره

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
من دانشجوی پزشکی ام و شیفت هاش مخصوصا دوران اینترنی ک نزدیک ب گرفتن عمومیه خیلی سنگینه باید علاقه دا ...

یعنی پول هم نمیدن؟ شیفت هاش چند ساعته هست

خدایاشکرت❤️

یعنی پول هم نمیدن؟ شیفت هاش چند ساعته هست

چرا پول میدن 

الان من سه تومن حقوق دارم دوران اینترنی

اما دوران استاژری ک بیشتر کارآموزیه نه

دوران اینترنی ک کارورزیه و طرف دارع کار انجام میده یه حقوقی در نظر گرفتن

شیفت هاش هم ۱۲ ساعته 

و بخش های مختلف اعم از جراحی ، ارتوپدی ، زنان ، بخش عفونی ، اورژانس

اصلا الان دوران فکر به پزشکی یا چیز دیگه نیست اول باید ببینه از پس دبیرستان چطوری برمیاد ۱۹ ۲۰ شدن ...

عزیزم العان اگه به فکر اینجور چیزا نباشه به فکر چی باشه 

از پس درساش برمیاد 

اگه العان فقط دبیرستان رو بخونه و بقول شما به فکر دانشگاه نباشه  وقتی وارد محیط کار شد میگه اشتباه کردم این شغل رو برداشتم  پس باید انتخاب رشته درست رو از العان داشته باشه.❤️🌹

خدایاشکرت❤️

چرا پول میدن  الان من سه تومن حقوق دارم دوران اینترنی اما دوران استاژری ک بیشتر کارآموزیه نه ...

یعنی ۱۲ ساعت باید بیدار بمونه😵‍💫پس شیفت شبش سخته

خدایاشکرت❤️

حالا نرفته فکر قبولی دانشگاهه ببینه اگه میتونه فیزیک و شیمی و زیست بخونه بره اگر نه آسیب میبینه قطعا ...

خب میخاد بره دیگه  اونارو میتونه بخونی هوش ریلضیش بالا هست فقط خیلی ها میگن به دانشجو فشار میاد 

خدایاشکرت❤️

عزیزم العان اگه به فکر اینجور چیزا نباشه به فکر چی باشه  از پس درساش برمیاد  اگه العان ف ...

گفتم فکر دانشگاه نباشه؟🤔 گفتم نمره راهنمایی ملاک نیست چون همه ۲۰ ان.

چون خیلی از همکلاسیای دبیرستانم با همین حرفا اومدن و گفتن اشتباه کردیم ، من کلا تو اطرافیانم دانشجو پزشکی ک راضی باشه ندیدم

اما دندون و فیزیوتراپی و بیناسنجی و .. چرا. خیلی بهترن اصلا

خب میخاد بره دیگه  اونارو میتونه بخونی هوش ریلضیش بالا هست فقط خیلی ها میگن به دانشجو فشار میاد ...

ببینید من خودم تجربیم با نمره ۲۰ اومدم ولی باور کنید فضای دبیرستان و درساش با راهنمایی کاملا متفاوته اگه روحیش نمیخوره و میبینه یکم براش دشواره بهتره نره اصلا 

در هر صورت موفق باشن 

گفتم فکر دانشگاه نباشه؟🤔 گفتم نمره راهنمایی ملاک نیست چون همه ۲۰ ان. چون خیلی از همکلاسیای دبیرستا ...

العان از کجا بدونم نمره دبیرستان ۲۰ میشه 

بابد تا دبیرستان نرفته نهم انتخاب رشته کنه

خدایاشکرت❤️