2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 23 پست
العان از کجا بدونم نمره دبیرستان ۲۰ میشه  بابد تا دبیرستان نرفته نهم انتخاب رشته کنه

منظورمو متوجه نشدین .

به هرحال خوشبحال دخترتون که مادر بفکری مثل شما داره.

مامان من تو اون دوره نمیدونست چندمم حتی 😄🤣

منظورمو متوجه نشدین . به هرحال خوشبحال دخترتون که مادر بفکری مثل شما داره. مامان من تو اون دوره نم ...

متوجه هستم میگید که دوران دبیرستان سخت تر از راهنمایی هست و کلا متفاوته خیلی ممنون

خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر شما هنوز راهنمایی داغه بزار وارد دبیرستان شه میگه به همچی راضیم فقط دبیرستان تموم شه دبیرستان درساشششش خیلی سنگین من ریاضی و علومم همیشه ۲۰ بود حتی نوزده هم ته الان تو دبیرستان آدم میگه فقط پاس شم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

متوجه هستم میگید که دوران دبیرستان سخت تر از راهنمایی هست و کلا متفاوته خیلی ممنون

بله همین بود منظورم چون خودم یا کلا همه تجربیا با معدلای ۲۰ رفتیم و تعجب کردیم از زیاد شدن حجم درسا 

البته من پشیمون نیستم

ایشالا که خانوم دکتر میشه یا هررشته خوب دیگه ای.

سلام مادر جان خوبین؟

من الان ۲ ساله پشت کنکورم و معدلم دوران نهم کامل ۲۰ بود و علاقه بسیار زیادی داشتم ولی وقتی وارد دبیرستان شدم یعنی از دوران نوجوانیم گذشتم حتی وقت نمیکردم با خانواده شام بخورم روزی ۸ ساعت درس میخوندم آخر نمره ۱۱ ۱۲ اینا میگرفتم خواهش میکنم دخترتون رو بدبخت نکنید بزارید رشته فنی که در آینده بهترین شغل هارو خواهد داشت

💞

سلام مادر جان خوبین؟من الان ۲ ساله پشت کنکورم و معدلم دوران نهم کامل ۲۰ بود و علاقه بسیار زیادی داشت ...

سلام مرسی ممنون عزیزم 

چشم حتما بهش میگم 🙏🏻🌹

خدایاشکرت❤️