2777
2789
عنوان

طوطیمو فروختم دلم براش تنگ شده😭😭

863 بازدید | 27 پست

ملنگو داشتم از بچگیش داشتمش بزرگش کردم یک سال و نیمش بود، فروختم، ماده هم بود

مجبور بودم چون خیلییی جیغ حیغ میزد و هم اینکه باردارم و باید میفروختمش

همش نگرانشم ک ایا حالش خوبه، فروختم پرنده فروشی

چیکار کنم از یادم نمیره همش فکر میکنم ب من وابسته بود

بنظرتون جفت میخوره اونجا؟ یا میتونه صاحبشو فراموش کنه و با صاحب جدیدش دوست بشه یا با پرنده دیگ جفت بشه؟؟ 

ارومم کنین🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازه خوبه میدونی کسی هست ازش مراقبت کنه، من ک طوطیم از پنجره پرید رفت گم شد بعدم بهم گفتن چندتا جوون با تفنگ بادی زدنش، هنوز که یادم میاد عروس هلندیم چقدر ترسو نازک نارنجی بود ، تا وقتی ک جون داده چه استرسی رو تحمل کرده قلبم تیر میکشه، الانم اشک اومد تو چشام

واییی منننییی

منم یه اردک داشتم چندسال پیش خیلی دوستش داشتم ولی بخاطر اینکه خیلی بو میداد مجبور شدم بدم مغازه ..روزی که داشتم میرفتم بدمش مثل بارون اشک می‌ریختم خیلی حالم بد بود الانم که چندساله میگذره یادش میوفتم چشمام پر اشک میشه🥺🥺اسمشم پَک پَک بود🥺😣

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
خوب میگن بچه ک ب دنیا بیاد ضرر داره واسه نوزاد

اوو نهایت میزاشتیش تو قفس

اینهمه ادم گربه و سگ پرنده دارن

کدوم بخاطربارداری میفروشنش؟

تو دیوار به صاحب جدید میفروختی بهتر از مغازه بود

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اوو نهایت میزاشتیش تو قفس اینهمه ادم گربه و سگ پرنده دارن کدوم بخاطربارداری میفروشنش؟ تو دیوار به ...

تو دیوار هر کی زنگ میزد برای مغازه میخاس یا واسه بچه کوچیک ک بازی کنه

بارداری چه ربطی به پرنده داشت؟؟؟ حیوون بدبخت و‌میارین وابسته می کنید بعد می فروشید و‌میدین می‌ره .... گریه کن دختر  ....رنجی که تو می کشی یک هزارم درد و رنج اون حیوون زبون بسته نیست