2777
2789
عنوان

شما جای من باشین تنهایی میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا مادرش گفته بگو من هروقت برم با شما میرم مگراینکه خودشون تماس بگیرن منو بخوان

اره مادرش حتی به خودمم میگه

یه بار نشده مامانش زنگ بزنه بگه پاشو بیا خونه ما. اگر بهم بگه که میرم آمل نمیگه و توقع داره همینجوری خودم برم

خیر من الان یه شهر دور از خانواده شوهر و خانواده خودمم اگه قرار باشه دو روز بریم خونه مادرشوهر دوروز هم میریم خونه مامانم

اوایل عقد شوهر منم یکم اینجوری بود تو جمع ما اخمو و بد عنق چندبار منم رفتار خودش رو انجام دادم گفت چرا اینجوری گفتم تو هرجور با خانوادم رفتار کردی منم همونجور رفتار میکنم خودش متوجه کارش شد اوکی شد دیگه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

از همین الان حد و حدود و مشخص کن یه روز در هفته تو برد خونشون  شام بمون یه روزم اون،حالا اون وسط ها هم کار پیش اومد برین

والا شوهر من بعضی وقتا خودش تنهایی میره خونه مامانم  میشینن و میاد یا زنگ میزنه میگه توام ییا

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اره مادرش حتی به خودمم میگه یه بار نشده مامانش زنگ بزنه بگه پاشو بیا خونه ما. اگر بهم بگه که میرم آ ...

از همین دوران عقد حریم هات رو تعریف کن. 

باورکن اثراتش رو بعد عروسی میبینی. 

سه ساله عروسی کردیم،  یکبار هم تنها نرفتم خونه مادرشوهرم. 

ولی جاری هام میان و میمونن. 

خودم اینجور راحت بودم. 

دوره عقد هم شب خونه شون اصلا نموندم. 

و سعی کن با خوشی و خنده و مهربونی و قربون صدقه به همسرت بگی که همونجور شما دوست دارین دورهم باشیم،  خانواده منم دوست دارن ماهم کنارشون باشیم. 

مامانت زنگ میزنه به همسرت؟ بگه بیایید؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از همین دوران عقد حریم هات رو تعریف کن.  باورکن اثراتش رو بعد عروسی میبینی.  سه ساله عرو ...

اره عزیزم مثلا عید مامانم بهش زنگ زد اما گفت نه 

اما مادر اون زنگم نمیزنه که مثلا امشب بیا ولی همسرم توقع داره من خودم برم

اره مادرش حتی به خودمم میگه یه بار نشده مامانش زنگ بزنه بگه پاشو بیا خونه ما. اگر بهم بگه که میرم آ ...

من ک هیچوقت همینجوری خودم نرفتم باید به خودم بگن اگر بیکار بودم میرم و خیلیم خوب