رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 عنوان توروخدا بیاید مامانا لک بینی 72 بازدید | 11 پست سلام خوبید من سونو شکمی رفتم بچم ۵ هفتش بود از وقتی رفتم سونو .افتادم به لک بینی الان دکتر شیاف بهم داده خیلی میترسم کمرم درد میادکسی مثل من بوده ؟تجربه ای دارید؟چی کنم 1403/03/22 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2067 لک لانه گزینیه طبیعیه ..خیلییی استراحت کن اصلا رابطه نداشته باش ..اگه بازم لک دیدی حتما برو دکتر ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 لک لانه گزینیه طبیعیه ..خیلییی استراحت کن اصلا رابطه نداشته باش ..اگه بازم لک دیدی حتما برو دکتر اخه لانه گزینی مگه هفته های اول نیست؟
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2067 اخه لانه گزینی مگه هفته های اول نیست؟ خب توام هفته ها اولی دیگه ۵ هفته بیشتر نیستی که ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 خب توام هفته ها اولی دیگه ۵ هفته بیشتر نیستی که اره گفت ۵ هفته استرس بدنمو گرفته شیاف دکتر داده بهم میزنم دعا کنید
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2067 اره گفت ۵ هفته استرس بدنمو گرفته شیاف دکتر داده بهم میزنم دعا کنید خوب میشی چیزی نیست منم همینطور بودم شیافو میزدم و یکهفته استراحت مطلق کردم خوب شدم ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 خوب میشی چیزی نیست منم همینطور بودم شیافو میزدم و یکهفته استراحت مطلق کردم خوب شدم دعا کنید برام خیلی نگران بچمم
رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 خوب میشی چیزی نیست منم همینطور بودم شیافو میزدم و یکهفته استراحت مطلق کردم خوب شدم تا چند روز استراحت کردید؟
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2067 تا چند روز استراحت کردید؟ یکهفته ده روزکلا سه ماه اولو خیلییی استراحت کن چیز سنگین برندار زیاد راه نرو پله استفاده نکن رابطه نداشته باش ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 یکهفته ده روز کلا سه ماه اولو خیلییی استراحت کن چیز سنگین برندار زیاد راه نرو پله استفاده نکن رابطه ... ببخشید شیاف من پشت استفاده میکنم فرقی نداره که?
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2067 ببخشید شیاف من پشت استفاده میکنم فرقی نداره که? شیافت پروژسترونه؟؟؟از جلو بهتره خیلی ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
رویا۷۸۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1676 شیافت پروژسترونه؟؟؟ از جلو بهتره خیلی ارهآخه دیشب از جلو زدم انگار لک ها بیشتر شد