2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید مامانا لک بینی

72 بازدید | 11 پست

سلام خوبید من سونو شکمی رفتم 

بچم ۵ هفتش بود از وقتی رفتم سونو .افتادم به لک بینی 

الان دکتر شیاف بهم داده 

خیلی میترسم 

کمرم درد میاد

کسی مثل من بوده ؟تجربه ای دارید؟چی کنم

لک لانه گزینیه طبیعیه ..خیلییی استراحت کن اصلا رابطه نداشته باش ..اگه بازم لک دیدی حتما برو دکتر

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه لانه گزینی مگه هفته های اول نیست؟

خب توام هفته ها اولی دیگه ۵ هفته بیشتر نیستی که 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
اره گفت ۵ هفته  استرس بدنمو گرفته  شیاف دکتر داده بهم میزنم دعا کنید

خوب میشی چیزی نیست منم همینطور بودم شیافو میزدم و یکهفته استراحت مطلق کردم خوب شدم

تا چند روز استراحت کردید؟

یکهفته ده روز

کلا سه ماه اولو خیلییی استراحت کن چیز سنگین برندار زیاد راه نرو پله استفاده نکن رابطه نداشته باش

ببخشید شیاف من پشت استفاده میکنم  فرقی نداره که?

شیافت پروژسترونه؟؟؟

از جلو بهتره خیلی